->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Bilen och matchreferat

2007-12-10 @ 22:13:25
Vad är det för fel på din bil frågade Fredrik
Det är bara ETT fel... den finns... man borde hosta på den så den blir sjuk och .... NÄ... den är tillräckligt sjuk... en otrogen jkl ... aldrig mer en vit bil. Jag vill inte ha en otrogen bil *snyft*

Det verkar vara lätt det där med innebandy... leder matchstraff igen.... snälla SLÅ MIG HÄR

En miniliga... vore roligt om fler tog sig tid att spela på damernas matcher.
En miniliga på herr sidan... visst gärna det, men det vore pinsamt om jag vann.... är ju FETNOB eller nå´t i den stilen ... ibland.

På tal om fet, har en god vän (tjej magneten) som lagt på sig några trivsel kg, typ mer än fem och mindre än 20 han kom förbi förra veckan och var rätt nöjd, sköterskan hade sagt att han vara viktig  till och med överviktig.... ha ha, ja alltid kan man försöka... han hade i ett svagt ögonblick tänkt säga till sköterskan... "äru så snygg själv då"
Tur att han lät bli...
TYcker också att han är viktig... men inte överviktig.... han har ju hund... såna blir sällan... överviktiga.. oj hur hamnade jag på det här spåret?


Jaha ja... dags för matchreferat, måste ta mig samman och skriva ikväll....
Div 1 match i lördags klockan 16... lagkaptenen/coachen/lagledaren undrade varför det inte låg ute på deras hemsida. Ja som bara skojade... hade verkligen inte tänk skriva ngt matchreferat.
Hur ska man beskriva matchen... OVÄNTAT bra spel.
Hade inbillat mig att killarna utan tvättbrädor för länge sedan tappat stinget ... det såg bra ut... ja spelet alltså. *ler*
Ngn som undrar vilken match jag såg...inte det... berättar det ändå.
Div 1 ...korpen alltså.
Gubbröra vann... med 5 mål, 0-5
Det märktes att de här farbröderna älskar bollen, att de har hållit i en klubba några timmar i sitt liv. några av dem var riktigt duktiga för si så där 15 år sedan. Det är väl underbart med en plastboll...  har man en gång förälskat sig, är man fast.
De spelade moget ingen korp varning.. Jo... de flåsade mer än lovligt mycket... alla utom en....
Ett för många bekant ansikte.... i en Unihoc tröja som han vänt ut och in... såg nästan besvärad ut... som om han skämdes för att han spelat i Elitserien, att han fortfarande är tränad och ... ung.
I början blev jag nästan irriterad på honom när han fegade... passade istället för att skjuta... han gjorde allt för att inte imponera, det imponerade. En bra balans... kyliga framspel, oväntade pass, på rätt ställe... ändå vågade han lita på gubbarna.... skön stil. 
Backar har inte betalt för att göra mål sa han när jag sa "skärp dig" Hm... nä... nähä
 .. mogen kille.... stor på insidan som inte föll i fällan "så ägda ni är".


En annan av backarna var lite nervös innan matchen men det sa han först efteråt.... han ville helst inte ha mig där... va???
Jag som aldrig tycker och tänker om saker och ting *ler*
Så kass är jag inte eller hur? Nä du... tre snygga missar gjorde du. Det är kärlek det.
I smyg var jag impad... vilken klippa... vågar hålla boll, har kyla... och inte skymten av en tvättbräda....

Matchen började  som fredagens date.... många chanser, inga mål.... men så äntligen... mål 
Skulle bli bjuden på stans bästa restaurang men så råkade någon komma på att det var toppmöte i Skycom Löven vs Rögle.... årets första allsvenska match för min del...  Det blev en hamburgare i Löven kiosken istället för halstrade blå musslor, oxfilé med kantareller, kaffe och chokladbit... eller vad vi nu skulle äta. Är nöjd med kvällen... men hamburgaren var ... sådär

Det var en rolig match... men jag hatar den där mjuka isen på Skycom... pucken studsar... det förstör spelet... mer än Zorrandet förstör innebandyn.
Kenny Jönsson var inte på isen... det var synd men bra för Löven. Var besviken på vår spelare som är utlånad till Löven... inte tycker jag han visar Elitserie klass längre... han gör mig inte stolt för MODO Bäst i Löven var...ingen särskild men Forsberg spelade rolig hockey på något vis... även han har MODO som hemma klubb.

Bullen hyllades, hans tröja hängdes upp i taket... stort... helt klart värdig hyllning.
Fler än en hade tårar i ögonen...

Pool- låt oss glömma den här matchen ....hade gäster i lördags kväll... så man slapp se matchen, gjorde mig små ärenden in till TV:n under middagen.... HALLÅ.... första förlusten men varför förlora mot lag ni borde kunna slätkamma?????? Pool ger bort lätta matcher men vinner svåra. Nu är de borta från att ta hem PL, hur skulle det gå till. Blev trackad på jobbet... modo,pool.... ja ni fattar.


Blogg:
Satt och läst gamla inlägg... det var mer hjärta i bloggarna förut, i mina alltså... det börjar lukta plast här.
När blev det så? När tappade min blogg en del av sin själ????

Nåja... är ingen riktig ibbloggare...
Har bara sett ett avsnitt av Idol och då var jag tvungen för gästerna hade kallt räknat med "alla ser idol"... Går inte igång på tävlingar i TV... om det inte är fotboll, hockey eller innebandy.
Udda?

Kvällens innebandy
Fasen åxå
JIK var bättre, förtjänade vinsten men... även om de såg starkare ut så... orkade de inte.... en viss herre blev vist så trött att han ville sitta på bänken i sudden.
Nej nej nej... varför dra på sig en utvisning NU???

Tror ändå den här matchen skakar liv i JIK de vann nästan *ler*. Domej fattades i målet, helt klart....
men alla som lagt av kan ju inte göra comeback.... bara sådär....
Falun är duktiga, men ... hur är det med längtan efter Globen? Tränaren åker utomlands då det är TV match...
alla matcher är viktiga... även om man har D i sitt efternamn.
Tänk om Harald skulle ge sig iväg för att  sola MITT UNDER pågående säsong... då skulle han fått stanna i Thailand.
Vi tar ett litet steg varje dag... mot att bli elitmässiga... men små steg är bra..... det går framåt och
ingen träningsvärk får man heller.

Innebandy en sport på väg

/En innebandyblogg nära dig
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg