->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Män sä onödit: innebandyfest VS ....

2007-05-25 @ 13:05:13
TV och innebandy-fest VS för snabba vändningar,

Nog hade väl diskussionen kring innebandy-festen kunnat föras mellan Dalen- IKSU istället för på VK...
Håller med Curt om att Urban borde ha kontaktat IKSU innan han bokade Skycom.... säger som Urban "jag är förvånad"... inte förvånad över att MR Dalen tagit tag i saker och ting... utan för att de inte verkar ha tid att kommunicera med varandra.

Tänk om de hade gjort det... vilken bra nyhet de skulle bli... en bra argument när man söker sponsorer i UMEÅ... det är klart att det är Umeålagen som borde mötas på Skycom, ett ypperligt tillfälle att lyfta dam innebandyn. Även om vi bor i innebandyns huvudstad är det många som missat ... att vi har tre lag i högsta serien. match i Skycom skulle kunnat bli en ytterliga påminnelse  ... här lever sporten.

På dagen frukostmöte kom en man (B)  fram till mig (de vet att jag är är galen i sport... även i innebandy *ler*) och undrade... vad håller de på med?

Hm... ja det verkar ha blivit en miss i kommunikationen. Är det verkligen kört nu?

Vad tycker då IKSU styrelse frågade B... ett uttalande från dem hade kunnat vara på sin plats var hans kommentar. Tycker inte det spelar så stor roll vem som uttalar sig och Curt säger "vi kollade med förbundet"... alltså måste styrelsen varit inblandade, kan inte tänka mig annat.

Nåja
Trist att man "talar ut" i media
Trist att matchen inte blir av, i VK står det att IKSU tackat nej
Snälla snälla Umeå... går det inte att fixa... vilket härligt derby vi missar... vi som sitter i publiken.
Spelschemat har ändrats tidigare, det borde rimligen ligga i hela innebandy Sveriges intresse att ha fler stora arrangemang. OK... Dalens damer möter ett annat lag men... det blir inte samma sak. *suck*

Vad har hänt mer i veckan?
Känns som om negativa besked/nyheter fått mer utrymme än positiva, att Magnusson fortsätter är UNDERBART... var säker på att klubban skulle hamna på hyllan...
Ny lovande målvakt till IKSU på gång Malin Alfredsson från Ingelstaden... ny dialekt i laget...  kan inte minnas någon spelare som pratat småländska ... visst är det småländska de pratar i Växjö?
Har bott tre är i Jönköping trakten ... uppskattar Småland men vet inget om Alfredsson.
Negativa nyheter... alla de KUNGLIGA spelare som slutar i IKSU...
Klart man har ess i rockärmen... annars kaan man ana ett och annat baklängesmål
Att Elin Magnusson slutar var offentligt innan SM finalen... eller hur? Och både Malin och Anna har tidigare flaggat för att de vill ha tid för annat än innebandy.
Spännande att se vilka som skall stoppa motståndarna ...

Malin Sydner hade varit KLOCKREN

Hur blir det med Frida Eriksson tro, tror att hon har mycket mer att ge... kanske har det stått i dagspressen om Frida, bläddrar ofta igeneom tidningen i alla hast.

Har via mail fått många frågor om Västerbotten IBF ordförande ... har sagt det förut... känner honom inte och kan inte uttala mig om vare sig vad han uträttat eller har för ledar egenskaper.

Som utomstående saknar jag fakta... men fråga de som vet... han har varit med i många år i VBIBF.
Försökte läsa mig till hans egna visioner på innebandy-nytt och den intervju JS gjort... L-G verkar vilja lyssna... föra en dialog med människor det är kontentan... enligt mig. Att kunna lyssna och kunna skapa dialog är en riktigt bra ledaregenskap.




Har tänkt på vilka jag sett som betytt mycket för sporten i Umeå... och då menar jag inte att L-G inte gjort det.

Ingen rangordning eller topplista ... bara personer jag sett jobba med stort hjärta.

Ove Nordin
Det finns ingen som han, han tar i där det behövs utan prestige och revirtänkande. Tycker han är modig när han säger vad han tycker... han är inblandad i både Dalen och IKSU på flera sätt... dessutom i flera andra idrottklubbar ....en klippa. Utser honom till VARDAGSHJÄLTE.
Vad sägs om att betala inträde till en match... och sedan hamna i sekretariatet... så var det ibland förra året... vill jag minnas.


En doldis

Per Oscarsson
Presentation på förbundets sida:
"Rookien" Oscarsson är städgumma åt de övriga på kansliet och den som får rädda situationen när det blir kritiskt med tid. Drar ett stort lass vad gäller Umeå kommunserie samt arrangemang som Norrlandsslutspelet samt stadsmatcherna. (slut citat)

Hm... ja den här killen uträttar både det ena och andra... han ger ett bra intryck... hans engagemang går inte att ta miste på, fina insatser vid bland annat cuper.
Inser arbetskamraternas ironi i presentationen... han är viktig för oss så... stor aplåd till honom.

Niklas Nyström
Med här och där också han jobbar backstage trots att han har många viktiga uppdrag, han är inte den som figurerar i media.
Ordförande i IKSU men många bollar i luften
Ordförande i Elit-innebandy
Finnkampen... utan honom ingen Finnkamp i Umeå enligt mig.

Urban Karlsson men det har jag sagt förut

Systrarna Rhöös som tillsammans med Susanne Ekblom blivit lite av damelitens ansikte utåt här hos oss.

Boden:arnas pappa... för Dalen en viktig person... utan honom tror jag de haft en klart sämre ekonomi... han är dessutom lite av en kändis och därför... alla vet att han jobbar för Dalen.

Mats Ragnarsson SÅ KLAR... han är kung och... ja kung på att bland annat lyfta fram Umeå i innebandy sammanhang.

Kjell Telhström ... ovärderlig ambassadör 

Harry Mukka
Mr Finnkampen ...
Finns inget mer än att säga än att... han GJORDE det!!!!!

Umeås fritidschef som förstått... att de ska satsa på Sveriges snart största sport (min vision)

Curt Söderström har gett IKSU och daminnebandy en ansikte ... men det har jag sagt förut *ler*

Kanske konstigt att nämna Jörgen mr. Sporthuset men... gör det ändå... och Ola på IKSU sportcenter... han är bra för sporten.

Vår nya ordförande i fritidsnämnden Sandelin... hon pratar gott om sporten, i media efter Finnkampen gav hon oss bra PR, hon var då ny på sin post... en riktig nyhet blev det... ja det kanske var en passus.

Nu hoppas jag att även de som är ute och marknadsför Umeå i olika sammanhang tar med sig budskapet... det är här det händer. När vi är på näringslivsdagar och annat där Umeå är i fokus så har de tidigare glömt bort "oss" men himmel vad jag "tjatat", skickat över siffror... ska inte ta åt mig äran för att innebandyn nu finns med i presentationer över varför ni ska bo och leva i Umeå... men huvudsaken att man gör något litet... eller hur?

Nästa vecka ska jag presentera de som förstört mest för sporten i Umeå *ler*... nej ... kan inte någon annan göra det?


Just det... Lasse Lagerbäck.. han sa att innebandyn kanske springer förbi fotbollen i Västerbotten....  jag säger inte när och var för jag är inte 100 säker på om det var han eller någon annan vid bordet.

Spring om dem!!!!

Vore kul om någon kunde jämnföra fotboll och innebandy när det gäller kondis och sätt att träna.... hur ligger vi till där?


Ooops... nu missade jag nästan lunchen... det är karlsson och Söderströms fel... Skycom grejen alltså

Är rädd... vill inte ge folk en känga...  allt kan missuppfattas ... om man vill


Trevlig helg!
Bild från flygplatsen efter IKSU SM guld förra året, fotograf 10 åringen
Killen på bilden är min... han med långt hår.... tycker det borde finnas en lag på att 11 åringar ska ha "normalt" hår br />


Till slut... vore roligt med en silly season om Damerna på magget...kanon bra den de gjort om "Elitserien" *ler*

/Innebandybloggaren i norr
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mange S

Media ger en rättvis bild av Umeå Ingen vill samarbeta men gnälla. Iksu passar på att knäppa IBK Dalen på näsan det är hela sanningen pinsamt Hur f kan du vara så lojal med Iksu
Bra skrivet f.ö

2007-05-25 @ 20:12:32
Postat av: Pinsamt Kurt go home iksu

Har du läst innebandynytt.se?
Håller med MANGE Kurt är pinsam och direkt farlig för innebandy storhetvansinne
Viagra till gubbsen i IKSU de går bort
26 maj artikel på hela folkets innebandy sida.
- Vi tittar på vad som är bäst för oss, och med det tajta spelschemat är det omöjligt för oss at byta, säger han och vidhåller att Karlsson borde ha kontaktat Iksu först:
- Han får grina hur mycket han vill, men förhoppningvis lär han sig att ta det i rätt ordning nästa gång.

2007-05-27 @ 01:05:15
Postat av: Ingrid i Ume

Till Mange
Tack för din kommentar.
Jag vet inte vad du väntar dig för svar, både Dalen och IKSU "pratar ut i media"... mycket onödigt men jag är inte den som vänder någon ryggen för ett misstag, tycker att både urban och Curt gör så mycket gott i övrigt

2007-05-27 @ 22:07:35
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ingrid i Ume

Till Pinsamt Kurt
Nej jag hade inte läst ( men nu har jag det... och????) .... tycker att din kommentar är lika barnslig som debtten som förs i media.
En låg kommentar

2007-05-27 @ 22:10:31
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg