->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

25% ökning för damerna i TV. Och byter plattform

2008-04-01 @ 22:19:46
Hade en tuff dag i söndags ... ställde om klockan ... åt fel håll... Tänk så förvirrande när man är TVÅ timmar efter alla andra... tog ett tag innan det uppdagades.

Det gamla verktyget är tillbaka... man fortsätter att jobba med att fixa det nya... det är mycket med det jordiska säger man ju... det tråkiga har varit att man inte kunnat kasta in sina inlägg på den här sidan.

Täby vann inte och inte Pixbo heller... hemmalagens kväll igår alltså.
Balrog vann över Pixbo i söndags.... det är inget att höja på ögonbrynen för... hemmalagets match även här.
IKSU slog Endre i lördags.... hemmalagets....

Vad har hänt ... galet många besökare... eller är det plattformen som fått nippran.

Skulle vilja åka med till Gotland i helgen... tror det kan bli en tuff men skön tillställning.
Trist att ingen av dessa semifinaler visats i TV, på torsdag är det TV daga igen.

Torsdag 3 april 19.00
Herrar, SM-semifinal 2
Pixbo-Warberg 
TV4 Sport 

Måndag 7 april 19.00
Herrar, SM-semifinal 3 
Warberg-Pixbo
TV4 Sport  

För damernas del får man vänta till den 19 april .. en match i månaden sas det
det blev fyra matcher det

Hur blev det i år? Visades fler dam matcher i år än förra året?
Tre förra året, stämmer det?

I så fall visades 25% mer matcher än förra året, det är ju faktiskt något att fira.
Ökning är således ... godkänd.

Har jag dålig koll... skyller på vädret det är tristare än trist

Rätta mig gärna ang, borde jag kanske maila till Klas Pettersson och fråga.

VIB och Huddinge i elitserien... kul känns det. Tror INTE VIB hade slagit ut Boden så jag känner mig lite ... typ sviken av ödet. Himmel vad jag kommer att sakna Boden nästa år.
Hoppas alla jobbar för högtryck med att förbereda sig för nästa år, silly season är mer än att dra till sig spelare... ORGANISATION mina vänner. Sponsorer, människor som vill hjälpa till... vettiga och tydliga mål även utanför banan, annars går det åt skogen.
 Det är NU det är tid för omstart, inte tre dagar innan seriepremiären.

Huddinge... himmel vilket försprång de har när det gäller allt det där jag just skrev om... I hockeyallsvenskan vet man vad det handlar om... har typ ganska bra koll på hur den världen fungerar, att organisatoriskt fixa ett elitlag i innebandy är ingenting jämnfört med hockeyn.
Huuuu...  déjà vu *det ryser efter ryggraden"
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Pez

Tack för en bra blogg! Skulle vara väldigt intressant att höra dina tankar kring HUR man lockar folk till att lägga ner sin fritid på att hjälpa en klubb, ett arrangemang etc. Vet att många klubbar skriker efter folk som vill hjälpa till men man har svårt att nå ut. Dessutom verkar inte folk våga ta steget..."inte kan väl jag" osv...

2008-04-02 @ 11:05:53
Postat av: ;)

Balrogs B-lag, förlåt Huddinge hade slagit dem - Boden alltså. Följer du hockeyn? Föreningen som spelar innebandy bland löparbanor i är på väg ned till ettan i hockey. Men visst har de en organisation även om skrinnare som jagar puck just nu tycks saknas. Gubbarna i hockeytröjor på läktarna får nog glädjas åt daminnebandyn kommande säsong.

2008-04-04 @ 00:37:47
Postat av: Ingrid

Till Pez
Mina tankar om hur man får folk att hjälpa till... har skrivit om det förut, det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat... det och hur man får folk att känna sig hemma i våra hallar. Får väl återkomma till ämnet nära jag är på det "ilet".Mycket klok frågeställning av dig, tänk om det kunde bli "debatt" om detta viktiga

2008-04-04 @ 22:35:57
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hej ;)
Huddinge hade kanske slagit Boden men det var VIB jag skrev om. Nu vet man ju aldrig men om Boden spelat med rätt lag så hade de slagit VIB enligt de som har sett mer än jag, har ju bara sett Huddinge och de är inte at leka med. Det Boden har är spelare som har "det" en då måste man använda dem på ett bra sätt, det verkar som om man missat det i år, om man får tro deras hemsida och det som skrivits i pressen.
Jo jag följer hockey, har ganska bra koll... tror jag.. jag skrev om ORGANISATION.
Det vore så klart en dröm att få se gubbara i innebandyhallarna men det tar nog tid innan folk förstår att innebandy är smartare än hockey på många sätt.

Oj långt svar...

2008-04-04 @ 22:43:38
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: ;)

Huddinge kommer att hamna högt där har du har rätt och organisation blir allt viktigare för att klara sig i elitserien. Bodens degradering har fått kassörer söder om Umeå att jubla. Kommer ett lag i sist i elitserie med endast ett par vinster är man inte värd nåt annat än att ta hissen ned en våning. Det kan inte ha varit coachmissar i 20-talet matcher.

Säkert bra för HIKs damer om hockeypuckarna åker ned, de får ju större fokus då.

2008-04-05 @ 00:46:42

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg