->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Det märks att säsongen närmar sig.

2008-08-27 @ 20:18:54
Innebandyblogg... japp Vad händer i landet... var bara tvungen att ta en snabbsväng... det blev snabbt en vana i våras... fick ett återfall *ler*.
Här kommer glimtar...

Cecilia Hast, Falun har skadat sig IGEN ... kapten i fjol vill jag minnas... Hur orkar de som drabbas gång på gång... korsband är inget leka med. Allmänintresse, jo... det tycker iaf jag.
Dessutom är Falunherrarnas tränare sjukskriven på obestämd tid, illa... hoppas det löser sig. Brottman betyder mycket för laget.

Mer skador, nu i Rönnby som inte kan starta med Malin Hansen när det är premiär mot IBK Dalen

Tränarfrågan i Boden har löst sig... lokalpressen skriver att Henrik Karlsson ska få Boden på rätt spår, hoppas Boden lyckas ... i år finns inget lag i högsta serien ovanför Umeå.

Vår sport har blivit "synad" i en doktorsavhandling (länk borttagen) ... stort, med tanke på att SIBF har som mål ... att forskare uppmärksammar innebandyn. Det är på Göteborgs universitet forskare kommit fram till att : Alla pojkar är födda idrottare och den ideala idrottskroppen är en manlig kropp. Så lyder normen i de böcker som används som underlag i olika tränarutbildningar.

Johan Edlund är på G efter armbrott... Täby får tillbaka en av mina favvospelare. (Länk funkar inte längre)

Viking line cup går den i graven? Inte själva cupen men har sponsorerna dragit sig ur? Falun kommun säger nej till att namnge och sponsra cupen... bra initiativ av Falun att tänka på att en cup kan stärka Faluns varumärke.

IKSU:s Ove Jonsson tycker att lottningen i EC känns tuff .. mm, det måste man hålla med om.

Malmö FBC satsar på att vinna division två ... David Kaufmann från Schweiz är kontrakterad... hm, en elitspelare i divison två... känns som de menar allvar i Malmö. Kanon, är det måhända SLL man satsar på i framtiden?

Sjöstrands sommarintervju ... japp i allra högsta grad av allmänintresse, nu är det ju en begränsad skara som läser bloggar tror fler skulle vilja ha lite impulser från SEI.

På IBM är det ligacupen för (nästan) hela slanten... och det är Lina Engstrand som skriver... hennes fingrar måste vara trötta... oj vad hon jobbar. Ser fram emot när man märker att de köpt upp Innebandynytt.se, det borde rimligen innebära fyra nyheter till ... per dag med de nya musklerna.

Jocke Sjöstrand saknar Endredamerna

Jocke... Vibax eller Umeå City....

Imorgon opererar sig Ina Rhöös... är inte hon tillräckligt intressant att skriva om? Märkligt...

Inte illa... ganska mycket innebandynyheter och jag tog bara en snabbsväng ... det blir bättre och bättre.. visst märks det att sporten blivit större. Good.


Umeå City satsar på flera sätt... full fart på deras hemsida... och de satsar visst på att göra något stort... man hittar intervjuer med SSL spelar i konkurrerande lag... titt som tätt. Läs där .. idag om Jens Frejd, Västerås. Läsvärt!

Uffe... var är alla innebandynyheter i VK *ler*... med fyra lag i högsta serien borde det finnas massor att skriva om... ser fram emot samma bevakning som förra säsongen... Ös på.

Här är det kundservice/bemötande som gäller... på fredag håller jag utbildning hos ett företag i transportbranschen, längtar... Alltid nervöst, vill ju så gärna att deltagarna skall ha med sig något matnyttigt som de kan omsätta i sin vardag.

Här är en hälsning till IP.nr Till IP: 79.184.92.130
Ja min min kod funkar, gör din?
Sluta skräpa ner min blogg

Till er andra skräpare
LÄGG NER IP: 79.184.133.222 IP: 79.186.29.77
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Gtb

Du verkar sakna notiserna. Sriv för Innebandymagazinet, de skulle behöva dig.

2008-08-28 @ 22:03:14
Postat av: Ingrid

Till GTB:

Saknar inte notiserna men det är TOMT i cyber, det är tråkigt. Det där du skrev om IBM, så tror jag det finns människor som är klippt och skurna för det men jag är inte en av dessa, lovar.

2008-08-28 @ 22:48:41
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg