->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Nu ställer vi upp bakom landslaget

2008-12-11 @ 22:38:09
Japp... det var bara det jag ville säga... egentligen....

Har fått feedback på de inlägg jag skrev i förrgår eller vad det var... till och med från en i blågul tröja... blir lite generad när jag inser vilka som läser här.

TV och innebandy... ja, jag är fortfarande sjuk (tog mig på ett jobbmöte i tisdags... och var och fixade mitt pass... korkat... det var svinkallt och nu... sjuk igen)  och hade med glädje sett ett par matcher till från Tjeckien men... man kan inte få allt, fick nöja mig med att följa curlingen .... och det gör jag faktiskt med intresse men bara för att Catrin är en old frend .... vi har faktiskt spelat innebandy ihop i några år.... då mix och korpen, hon är bättre i curling:)

Saknar rapportering från VM på vanliga nyheterna, här i Umeå är det nästan rörande.... lokalpressen följer Bodéns mål .... det är så det ska vara... bra där VK.  (och unt är på plats i Prag redan) Tänk om andra städer hade varit lika lyckligt lottade som Umeå....  skönt att bo i en stad där sportjournalister insett att innebandy är en sport.  Tänk om AIK haft samma bevakning som vi har här uppe....  det är nästan så att jag tror att den dag Stockholm får upp ögonen för innebandyn... först då kommer vi att vara en erkänd sport i riksmedia....
Fast det är klart... vi har ju vår huvudsponsor Expressen... nä *suck*

Balrog tog inte oväntat poäng av Endre... den matchen hade jag velat  se....  och Huddinge.... de spöade Täby igen. Hur fasnen kan de vara så klantiga så de lägger TVÅ matcher samma kväll i Stockholm då det är derby? Det är INTE bra för innebandyn.... lika lite som när Dalen tidigare stuvat om i sina matcher så att IKSU får match samma dag som herrarna....
Just det där med den typen av tänk måste finnas på våra lokalförbund.... vad är bra för innebandyn på den ort vi bor på? DERBYN är skitviktiga!

Ja ja, nu lär jag väl få skit för att jag tycker något... men just det här med lokalintresset står jag för varje dag i veckan som Mika packalén skulle ha sagt.

S kom hit och vill vara här tills de åker på tisdag... mammasugen... inte illa, förklarade att jag inte orkar så mycket men... "jag ska pyssla om dig" sa han och jag undrar... menade han att det är att pyssla om ... när man låter sin febriga mamma fixa till så att datorn slutar "lagga"....  Allvarligt... den där killen är guld, himmel vad mysigt att få rå om bara ett barn.  De reser på tisdag.... blir till att bita ihop... en hel månad i Australien *suck*

UNT  eller rättare sagt Henrik Söderlund verkar vara smått irriterade för att de blågula gömmer sig för pressen..... en sak är säker... han skriver BRA, ofta rappa artiklar.... har viss förståelse för att han vill vara med på träningen men även full respekt för ledningens beslut.
Skrattade när jag läste Fasth:s blogg... så himla arg han måste ha varit när han skrev. (Länk bruten)
Bäst just nu

S, han är grym trots sin tonårsinställning till allt och lalla
Läxor, fasen vad man lär sig saker ....
Skumtomtar
Bara sex dagar kvar tills jag själv ska ligga på en strand och läsa en bok

Sämst just nu
Mitt ostämda piano.... kostar skjortan att stämma

//Innebandy Enligt Mig, en blogg om innebandy.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg