->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Någon som skrattar om landslaget misslyckas?

2008-12-08 @ 17:55:26
Tjeckien har ett massivt stöd, hela nationen sluter upp bakom dem känns det som,  men vad gör vi? Kastar skit och talar om hur dåliga vi är. Skämmes på oss!!!

Vad är det folk vill egentligen? Att Sverige ska vinna alla sina matcher med 17-0 som det var på den gamla goda tider, att tyckare tar ut laget och lagledningen ger vika för grupptrycket som i många fall just kommer i från en liten grupp som väsnas...  Handen på hjärtat alla där ute... hur många önskar hett att Göransson och Hallstenssons lag ska misslyckas i VM... jag sätter min tumme att de finns några... följdfrågan blir VARFÖR?
Låt gubbarna ta hem guldet, visa hjärtat genom att stötta laget som är vårt lag... alltså Sveriges.
 Ok det finns spelare som inte är med i truppen av olika anledningar... det kan man ha åsikter om. Vem ska ta ut laget? Redaktörer, expertkommentator-er eller förbundsledningen? Nästa år kanske alla som vill ska anmäla sig till landslaget och så drar man lott emellan dem som vill vara med.... nä... jag skojjar.

Tycker Niklas Jihde har en poäng i sitt inlägg om mobbing...  och från läktarplats låter det varken som snyftningar eller som rop efter slick i örat...  varför såga Jihde så fort han öppnar munnen? Avundsjuka? (jajaja, han är ju AIK.are så klart OCH en av de få som lyckats bli ett affischnamn och tros göra en himla massa pengar på innebandy)- Jihde representerar mig i Prag... för han är kapten för mitt lag... Sverige. (

Så... fram med innebandyhjärtat, eventuella personliga horn i sidan till olika personer i ledningen måste man lägga bort om man är proffs... och om man vill innebandyn väl.

Heja Jihde & Co, ni vann åt oss... är stolt
 
heda mår illa över den låga nivån kommentarerna på NJ blogg har... håller med honom. Innebandy Enligt Mig -en blogg om innebandy.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg