->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Några tomtar på VM... och veckan i korthet

2008-12-26 @ 22:58:33
Fick ett SMS från Sverige förra veckan
Nyheter från Sverige 21 grader och vindstilla inomhus, 10 minus utomhus. Dalen vann med 8-4 över Jönköping och Alex gjorde fem mål. (slut sms)
Se där, inte ens på soliga stränder får man vara innebandyfri *skratt*

Julen... hur blev det med den? Vi landade på Umeå City Airport (nytt namn på flygplatsen, kan det ha att göra med det nya SSL laget i Umeå *ler*) 16.15 på julafton
sedan... det tog mig två timmar att få magsjuka...  "Inte konstigt att jag mådde illa, jag hade ju hela magen full med kräk" är det någon som sagt men det var inte jag.
Vi skulle äta julmiddag i Sörfors klockan 18, ... medan alla andra firade jul låg en solbrun och välutvildad bloggare i soffan med toan som bästa vän... ville inte sabba julen för VP
- Är du säker på att du vill vara själv?
- Ja det är luuuugnt
Hm... ja det var lugnt tills jag tuppade av och blev då ganska rädd... tuffare än somliga tror Ingrid skickade ett sms "kan du komma hit" ... 
Är pigg nu... tror jag, men VP ligger däckad hemma hos sig, hans barn är hos deras mamma och verkar ha klarat sig från magsjuka... det tackar vi för. 

Mina kidz ringde från Australien i går.... mäkta imponerade av att ha sett tusentals pingviner kliva upp ur havet vid solnedgången... wow, vilken upplevelse, unnar dem detta.

INNEBANDY
Är inte uptodate .... har inte orkat slå på datorn sedan jag kom hem men ikväll.... kollade in Ladies och Magget, tre artiklar på varje sida typ... nu var det ju bara gamla nyheter på Ladies men ... jaha, Örjan Lindberg blir inte kvar i Umeå nästa år.... synd för Umeå måste jag säga... är helt säker på att han har ett nytt tränaruppdrag imorgon om han vill... läste för ett tag sedan att Packalén skrev att den mannen måste ha matjord i fickorna. Varför lämna den här typen av besked nu? Hur stora odds är det på att Örjan är kvar den här säsongen? Sätter en slant på att vi kommer att få läsa mer om det här... Det där med kontrakt är Örjans grej (April 2006,) det har varit en himla massa turer.
Örjan berättade för mig i februari att han inte längre hade något kontrakt med Dalen och jag frågade om jag fick göra en intervju för innebandynytts räkning... där läste så klart både lokaltidningarna och innebandymedia... mitt enda scoop... *skrattar*. Nåja, åtta månader senare så... nya bud. 

För första gången på flera dagar log jag och det gjorde jag när jag läste Maggets intervju med Binge "Vi hade dålig verksamhet veckorna under VM-uppehållet med många sjuka, bortresta och så några tomtar på VM".
Men hallå... det finns verkligen sådana som kan säga sköna grejer....  Ska erkänna att jag saknar Innebandynytt, det blev många härliga citat från personer som han.  Tur att Nurmi finns, han vågar skriva de folk säger ... så där så man känner igen folk. 

I övrigt har jag noll koll på vad som hänt i innebandysverige, bara att innebandy var med i TV4-sportens nyårskrönika... genom Henrik Larsson så klart... gött ändå... snart kommer andra stora innebansyhändelser att tas med i krönikor och raketer... jag längtar.

Hade datorn med och möjlighet att koppla upp mig men valde att avstå... och tänk, den mest databeroende människan i världen överlevde.... saknade inte ens cyber men... vågar i stället inte öppna min mail .... det borde jag naturligtvis ha gjort men viktiga kunder visste att jag var bortrest och jag ska jobba mellandagarna. 

Gott slut, snart kommer "det bästa från 2008" här på Innebandy Enligt Mig bloggen 

Just det ... i korthet var det 
Veckans mest korkade
Hann inte köpa snus innan vi åkte.... såååååå korkat, har sällan känt mig så beroende, köpte en dosa General som jag normalt inte snusar för 6 euro på "Norska baren"... undrar ... varför slutar jag inte? Hm, hur ska jag då kompensera min oerhörda kvinnlighet *ironisk*
Veckans roligaste 
Fråge sport ... Tik heter en hund mamma, men vad heter hundpappan?
VP 6-åring skrek "snopphund" ... och himmel vad jag skrattade så genialt sagt. Han fick rätt så klart. 
Veckans höjdare
Katarina som var inne med tio filmer i förmiddags... sikka grannar jag har
Veckans bästa: 
Ligga i "öknen" på en solstol med Anna Holts senaste deckare i handen och bli serverad en kall Öl.....

Livet är grymt skönt ibland, att sedan julen blev förstörd gör inte så mycket, man ska fokusera på det som är BRA


 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg