->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

En så´n där match igen

2008-02-22 @ 17:20:51
Om två timmar är det en så´n där match som jag ogillar... ÖIB kommer hit, den här gången herrarna, de ska möte Umeå City.. Det är ingen hemlighet att jag håller på ÖIB av födsel och ohejdad vana... S håller av naturliga skäl på hemmalaget... han bär ju deras logo på ryggen dagarna i ända.

Ingrid spelar död sa en till mig på föräldramötet då de berättade att laget skulle ha ansvar för just den här matchen (ni vet fika och sarg mm)... jag kan tänka mig att jobba alla andra matcher men inte den här... någon visste det ... Ingrid spelar död... hm, kallar det passivt aggressiv..... man tittar åt ett annat håll, ser så handfallen ut man bara kan...  Nu lyckades de visst byta till en annan match... undrar om jag missade den... Är ändå inget att ha på innebandymatchen... jag vill TITTA, kunde man köpa dig från från att stå i cafét så skulle jag göra det.

Spela död personen ringde för en stund sedan och berättade att de hade  panik i Citys sek. att de behövde en speaker och att de ringt till alla andra...  att de bett honom fråga mig... jag blev tyst... drev han? JO
ha ha, har inte gjort sånt på 15 år, minst... Varför driver folk med mitt innebandy intresse... ha mig i seket skulle vara att sabba matchen redan innan den börjat
man ska göra det man är bra på... och jag är bra på att sitta på läktaren...

D är i Lycksele på fotbollscup, det är bara S och jag hemma... ikväll ser vi matchen... snabba ryck för de tränar till 18. Det där med packning till fotbollscupen blev lite... oopsigt... hoppas hon har med sig allt. Hon vill inte att vi ska komma och titta... va??? Vi tar nog en sväng till LAPPstockholm imorgon oavsett vad hon säger.
Har en vän som har en dotter som spelar i division ett, hon har ALDRIG sett någon match... tänk så olika vi är... Spelaren i fråga är begåvad... har bestämt mig för att lura med mamman på en match.

Läser att folk tycker till om publiksiffrorna på olika orter... kära läsare
RÖSTA MED FÖTTERNA ....
har damerna  eller ett enskilt lag för lite publik eller det är och man själv är såld på sporten... hallå... RÖSTA MED FÖTTERNA. Om alla tar med sig en enda oinvigd till en innebandy match... ja himmel så det skulle snurra då.
Nu behöver man ju inte rösta som jag... har sett för mycket den senaste tiden men ikväll vill S se matchen och det är kul att han vill gå på Citys matcher, det blir lätt Dalen för hela slanten när det gäller herrmatcher.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mr Klister

Visst är det härligt med Cityseger!!

:D

Det positiva för dig måste ju ändå vara att du får fler chanser att se Dalen spela SSL-matcher i Umeå. Och om jag känner grabbarna rätt så kommer det bli otroliga kraftmätningar.

2008-02-22 @ 23:20:57
URL: http://www.sellessal.com
Postat av: Magnus

Håller med dig Ingrid det finns de som sitter och fläskar vid datorn som inte lyfter häcken och ser en enda match, de borde inte klaga på publisiffrorna. Personer som gör så tillför icke plastbollen ett dyft, men käften går.

2008-02-24 @ 17:21:44

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg