->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Nytt från Ume

2008-02-23 @ 22:20:23
Elin Nordin IKSU höll nollan idag... ja... hon stod ju inte i matchen mot kalstad ... att INTE stå en match är säkraste sättet att hålla nollan... inte för att Elin gör bort sig i IKSU kasse... tvärtom, men idag satt hon bredvid och såg Umeå göra 9 mål.

Straffen igår... (City - ÖSK) på näthinnan  när jag somnade...
Lovar... det coolaste jag sett...
Bildtexten har INTE Borgström skrivit får jag en känsla av... han var ju inte på matchen.... så här beskriver min egen son straffen:
Han går, drar klubban, kör en halvzorrro men det syntes inte först, City går ut blir lurad och grabben får zorra med hela kroppen.... mamman kan intyga att det var ungefär så det var... snyggt snyggt snyggt
En spelare i city måste TRÄNA på att träffa mål... han sköt en hård boll i periodpaus... rakt på min arm... blåmärke idag... Ska ringa Putte... *ler*... namn ger honom inte här... men träna måste han... om bollen var tänkt för Dalens tränare som råkade befinna sig en liten bit från mig... så var det ändå en miss... en hård miss.

Håller på City oftast men igår... sonen flyttade på sig när jag skrek då ÖIB gjorde sitt första mål... morsan är pinsam, svårt med innebandy. City vann utan mitt stöd, rättvist på sätt och vis ... men.... är ju jävig.

Mora vann inte över Gävle... så City är inte klara för SSL...  Klart jag vill att det ska gå bra för City, svårt att hålla på den när  Övikarna är här.... återkommer om det.
 
Kan säga att om jag var Limmet skulle jag ha kastat jordgubbskräm på domarna...  minst ... galet fel blev det.

Dalen vann över Falun ... härligt brudar .. måste kännas kungligt och fröken Eriksson gör en tremålirad
Grattis även Ersboda herrar ...  de har en viktig match på onsdag mot RIG... rätt vad det är har vi ett nytt lag i ettan nästa år... DET vore bra för Umeå. Fler lag i liv ett och två ger bra tillväxt.
Ersboda damer har det tufft... vill inte att de ska åka ur div 1... de har tappat sina bästa spelare till Dalen i år... även Lingon, tränaren. Det vore trist om deras plantskoleroll gör att de trillar ur. Viktig match mot Sävar nästa vecka.

Härligt att vara Umebo ibland ... ofta... jämt , innebandy så det räcker och blir över... flytta hit vettja.
Då ser vi fram emot måndag... får nog nöja mig med att se matchen på TV... har viktigare saker för mig då... kidzen
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Krille

Hehe ber än en gång om ursäkt för skottet på din arm!!Hade hellre sett att Urban fått smaka på den bollen=)Nä va faktiskt bara så att jag är inte bättre på volley=)
Hoppas det gick bra iaf!!

2008-03-01 @ 00:33:13

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg