->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Vinst och förlust i Umeå

2008-01-06 @ 22:50:18
Citat Västerbottensytt
"IBK Dalen, som nyss klättrat över slutspelsstrecket i innebandyherrarnas superliga, stärkte sin ställning i söndagens hemmamöte med Helsingborg. Dalen hade greppet om matchen hela tiden, och vann med 6-2.
Publiken uppgick till 1.312 åskådare." slut citat

Kommer från en underhållande fartfylld match... enligt mig var det fartigare än på länge i Gammliahallen.
Ett mål jag vill se igen är 2-0 där Ketil får en mycket smart passning från Carlbom. Har en viss förkärlek till "köksvägen"... det där måste man kalla en variant... andra sa att FCH andra mål var det snyggaste de sett på länge... alla har sina egna favoriter.

Vilka var där? Svt, VK, VF, Dalenfans, IBnytt och radion. Inte illa... 1200 i publiken... det är lagom tycker jag... då är min plats ledig *ler*

Det är omöjligt att skott statistiken var 21-14 i matchen Dalen-FCH, i mina ögon såg det ut som det sköts hela tiden. Det var fler än jag som under matchen sa "oj vad det skjuter"... det gällde båda lagen.
Någon har räknat ... lågt. Det var en himla massa skott utanför och över, brevid, nära, nästan nära osv, inte bara från Dalens håll... Vi var flera som sa "va??? åt 21-14

FCH skötte sig mycket bra, förra gången lagen möttes skämdes jag å innebandyns vägnar .... det var en mycket "ful match" från FCH sida, alla kunde se den i TV... men det var då det. Dalen var bättre idag men FCH hade lite oflyt också
ut-visningen av Nede för bentackling... tveksamt.
Hade tagit utvisning på Dalen vid ett tillfälle då en spelare hindrade utkast ... men att sitta på läktaren är enkelt.

Helsingborgs målis gör några underbara räddningar, men Hörna var bra han med... att han bara skulle fått 14 skott på sig... känns märkligt, undrar vad han själv skulle säga om han fick frågan om hur många bollar som borde räknas som skott.

Summa:
Väl investerade pengar att gå på den här matchen... 
Någon som utmärkte sig?  FCH Jonsson &Andersson ... i Dalen ... Ketil var på gott humör Lundström gjorde en mycket bra match, klev fram.
Läs FCH:s hemsidaom matchen

Nytt ämne
IKSU vs Täby
Vinst till Täby... grattis, det bästa laget vann säger de som var där... ja det brukar ju vara så... den som gör flest mål vinner. Hade inte möjlighet att se den matchen...
Spelarna som sågs  Gammliahallen så inte glada ut, vågade inte fråga om matchen... det kändes inte som det var läge *ler*. Hade jag träffat på Curt så hade han alldeles säkert stillat min nyfikenhet ... Tänk att han alltid orkar prata innebandy... tur för mig *ler*... nu var det lääääänge sedan. Curt har alltid något att säga och alltid svar på frågor.... tänk om jag hade det, måste vara skönt att ha tänk klart....
Ingen vidare hit för IKSU att åka på Europa tur efter den här helgen... spelar de så här får de spö av Rönnby.
De har infört något nytt i sitt spel, kan inte sätta fingret på vad... återkommer.Skorna såg tunga ut sa någon om dagens match. Gotlänningarna hade såklart vunnit igår... om IKSU spelade som de gjorde idag ... säger hon som inte såg matchen.
Det kan inte vara lätt för IKSU, att fokusera  på det som är här och nu är lättare sagt än gjort... de vill gärna vinna Europacupen.
VF:s Magnus J skriver:
"Iksu fick sämsta tänkbara uppladdning inför Europacupen.
Under söndagen blev det förlust med 4-5 mot nykomlingen Täby IS.
- Vi måste få igång en bättre rörelse, annars blir det jobbigt i Europacupen."

Någon som vill veta vad Örjan och flera andra i hans lag gjort i helgen
Fredag 16-23 ägnat sig åt match mot ÖIB
Lördag 15-17 sett IKSU vs Endre
Söndag 13-15 IKSU vs Täby för att sedan 16-18 frottera sig med läkatar-folket och se Dalen vs FCH.

Nu har Örjan tagit mitt hjärta.. gillar honom... Kan säga att den känslan inte fanns för 1,5 år sedan...
jag skulle vilja göra radiointervju med honom .... han bjuder verkligen på sig själv. Hoppas Dalen planerar långsiktigt med honom... han ger Umeå färg.

Gillar både Curt och Örjan... är det politisk korrekt? *ler*

Har klippt J ikväll... himmel vad hår det blir överallt.

Ikväll kom 11 åringen hem... Singstar kväll blev det... mysigt. Hon fick spelet i julklapp, idag kompletterade jag med ett nytt spel... tänk vad man gör för sina barn *ironisk* (det är typ... lika ofta jag som spelar)
Mamma om du nu inte är en tävlingsmänniska varför måste du då försöka slå dina rekord hela tiden sa hon och gav mig en kram. Vi har kul, härlig tjej hon är.
Imorgon är de lediga från skolan och 12 åringen kommer hem han med... har saknat dem grymt mycket.
Arbetsdag imorgon men ... tar en kort dag eftersom världens finaste barn ÄNTLIGEN kommit hem och det enda vi måste ta hänsyn till är innebandyträning 18 för 12 åringen.

Kanske kanske skriver jag något mer i veckan *skratt*, nu är det RIKTIGT kul att skriva igen.

Uppdaterar:
21.45 la Svt upp nyheten om IKSU vs Täby... oj... glömde de? Nu är det till att göra media lika intresserad av Dalen damer och IKSU som de är av Dalen herrar... det är upp till de som jobbar runt lagen att ... se till att det finns något "kul" att skriva om.
Visa er nu då tjejer!

En sak till
Tänk om de här varit min dotter... (länk bruten) tårar i ögonen när jag tänker på det. Det gör ont i hela mig.
En 30 årig tjej med det fina namnet Helena är försvunnen i Umeå... sedan i onsdags ... hon är någons dotter, kompis, kanske syster. Måste in och snusa på D... tacksam är jag att hon finns här.

/En innebandyblogg, nära dig
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Gotla

Hittar dina krönikor idag. Du får högsta betyg för det du skriver, det bästa jag läst i blogg väg. Hittar 12 krönikor om Gotland, är du härifrån har då aldrig hört talas om dig.
Yack för mig.

2008-01-07 @ 01:20:29
Postat av: Emelie

Tack för "tipset"=)! Jag behövde dock inte använda det då tentan kändes bättre än väntat, men det kommer ju fler lagbokstentor...;)

Det var roligt och höra att du gillar min blogg! Jag kan inte säga annat än att det är ömsesidigt då jag är inne på din i tid och otid=)

2008-01-07 @ 15:27:29
URL: http://guldemlan.blogg.se
Postat av: Ingrid

Till Gotla
Skriver inte krönikor men tack ändå. Alltid roligt att någon uppskattar det jag skriver... och så dessutom talar om det.
Till Emelie
Du kan nog använda tipset senare... borde funka ju *L*
Vi läses (du hos mig jag hos dig)

2008-01-08 @ 00:09:50

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg