->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

you never walk alone

2008-01-31 @ 22:40:01
Hm... Ljungberg sabbade... inte på nio år har väl Pool looosat mot West Ham.

Inget MODO för Foppa och tvärtom....
Roliga kommentarer på artikeln... MODO och Foppa väcker känslor
"Tråkigt för svensk ishockey. Varje arena som tar emot MODO, skulle ha flera tusen åskådare om Peter Forsberg fanns i laget. Alla ishockeyälskare vill ju se en levande legend. Peter Forsberg har även en annan storhet och det är att han på alla sätt hjälper till att utveckla sin hembygd. (slut citat)

Aha... Nilsbert blev skadad i måndags, ja det förklarar saken... var mycket förvånad över att Urban satte honom på bänken... tack för upplysningen anonym.

Ska upp strax, träning 06.30
Begravning imorgon, tung dag för många. Ska inte jobba då det blir för stressigt... dessutom har jag hur mycket komp att ta ut från de tre veckor som passerat.

Tänk att det är helg igen
 
På baksidan av  här inlägget hittar ni mitt visakortnummer ... använd det i helgen.. roa er kungligt, det är ju helg... vänd på bloggen alltså *ler*
Trevlig helg

/Innebandybloggen i Umeå
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: g

Fler än jag som tröttnat på domargullet med svärmorsdrömmen Jihde?
Typ 9 av 10 närkamper han e inblandad i så kliver han där ifrån med ett frislag, om inte så går han som den divan han är och gnäller på domarn. Är det inte dags för innebandyn att byta frontfigur? Det är ingen bra pr för sporten att ha denna gnäll och lättramlaomkull ponke i frontlinjen. Och ni domare; SKÄRP ER!

2008-02-03 @ 22:31:20

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg