->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

SlUt och TRE Umeålag i slutspelet... stort!

2008-03-10 @ 18:23:48
Så var den här serien över, nu återstår det roligaste... SLUTspelet....
På något sätt är det ju vad man väntat på... även på läktaren, i soffan och vid datorn... alltså alla stunder man (jag)  har hållit koll på klubbinne-bollsbandy

Själv... har varit på tur ... långt bort från cyber... i lördags hörde jag en bil klockan 11 och sedan var det tyst till klockan var 15 tror jag... nä just, nu överdriver jag... det var ett par skotrar som körde förbi där vi lunchtid.
Lunchtid däruppe är egentligen klockan 11 och middag klockan 15, man kliver upp på morgonen... gärna före 07, annars kallas det sovmorgon.
Ja himmel... så annorlunda mot det jkl radhuset i stan.... annorlunda men hemtamt.

Lagat hemmalagade köttbullar på en järnspis... ni vet man har ved och tändstickor och sedan vips är det eld.

Innebandy då... nja... noll

Men har koll ändå på slutspelet alltså....
Igår var jag galen... trodde alla matcher skulle gå i TV4 plus... den kanalen har visst inte jag... helt plötsligt men nu har mitt bästa sällskap på läktaren upplyst mig... tack.
Vad tycker jag om lottningen då.... hm... IKSU-Dalen och Pixbo-Dalen. Hade varit roligare om IKSU valt ett annat lag men nu kan de ju inte tänka på mig... den dag vår sport har pengar som tex. hockeyn kanske man kan välja helt efter vilka man vill spela mot... då lag har råd att ta flyget... rätt vad det är kommer den dagen.... det går sakta framåt... men framåt går det.

Vilken slutspels-match vill jag helst se... Åker nog till Gtb och ser Pixbo... intressant kommer det att bli på damsidan. I år kommer vi att se andra lag än Rönnby och IKSU i Globen... tror jag... och det brukar bli som jag vill *ler*

Curt slutar... trist, ingen kan fylla hans plats.
Hur kul blir innebandyn om alla profiler försvinner????
Färglöst, tänk Kimmy valde herr-innebandy förra året, Curt har inget lag nästa år och Örjan har drabbats av det norrländska lugnet... eller något, visst hörs han mindre numer?

Om innebandyn ska göra sig hörd behövs profiler..både i båsen och på plan. Såna som sticker ut... men med HJÄRTA.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Örjan kanske hörs mer för att Dalen är lite sämre? Det är inte lika roligt att sticka ut hakan om någon kan slå tillbaka.

2008-03-11 @ 09:54:59
Postat av: Ingrid

Kasta dig inte över Örjan här i min blogg, om det nu är ett påhopp på Örjan alltså... förstår inte riktigt vad du menar...

2008-03-20 @ 00:06:23

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg