->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Helgens matcher och storförlust för mig

2008-11-16 @ 20:27:30

Obs! sitter och skriver klockan är 21.03 så... du kan vara här för tidigt.. råkade publicera det ... innan det var klart.

Min dator är kraschad, inte bara lite utan mycket... typ... totalt... det gör fysiskt ont och jag vågar inte tänka på vad jag missat att ta kopior på. Pst filer finns ... många, får ta det där sedan... nu måste jag se till att hitta en ny dator... helst ikväll. Jag vet ju att alla filer är borta men kan ändå inte sluta tänka... tänk om... Dataguden finns inte, inte i Umeå iaf...
Nu ska jag köpa en dator som är lagomt "spacig" den förra var typ en värsting och höll visserligen i fyra år, men jag är inget teknikfreak....   har inte alls använt datorn på det sätt det var tänkt, nä... en praktisk sak blir det,,, kanske bara lite lite snygg *ler*


Himmel så kul att Umeå City tog hem matchen mot Balrog, tänk att Umeå city inte fattat hur dåliga de är... (ja ni vet det där Conny Vesterlund sagt... nykomlingarna är svåra, de vet inte hur dåliga de är)  Hur bra är egentligen City? Svårt att säga,  de matcher jag sett har de varit ... olika.
Att vara Örjan Lindberg måste kännas nice ikväll, kollade faktiskt inte oddsen måste ha varit en god affär för den som spelade på Dalen idag.  Gick inte på matchen... det var tydligen en riktigt rolig match, Urban Karlsson var nära exstas när Iksu tog timeout och ... stora starka killar hade tårar i ögonen när matchen var slut, det är kärlek det.
Tänk om VIB hade tagit poäng mot Warberg... ser man till siffrorna så var..
Blir inget möte i Stockholm imorgon vilket innebär att jag ska se Dalen matchen från läktaren, den alla andra ser i soffan... kul att det finns något att se fram emot.

Alla borde ta sig tid  att se HÖSTLJUS en ljusutställningen i Umeå... så mysigt igår när vi gick runt och tittade men kallt... parker är smyckade med belysning, så vackert nu när vi har lite snö.... ... rekomenderas varmt! 12-26 november ser man "höstljus" i Umeå, lika häftigt varje gång.  

Liverpool fortsätter ... nice, den där Kuyt vill man inte tappa...

Var på bio med VP och hans kidz, en barn film... och jag längtade efter popcorn... när jag köpt tar VP och sätter min burk i hans sons knä... så jag liksom skulle sitta och be om att få smaka... Äter bara popcorn på bio.... smög iväg och köpte en egen... klart man ska ha popcorn på en barnfilm.....(blev faktiskt rätt irriterad på VP, himmel vad vi skrattade när jag erkände det... popcorn.... du jag blev väldigt irriterad då du gav min popcorn till M. ... hur lätt var det att säga det? Inte så... inga vuxen poäng alls till mig,

så.... lite kul är det allt men... jag ligger vaken på nätterna och undrar ... sparade jag de där? Var la jag den där?

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter

Skulle gärna se den där höstljusutställningen, men det är lite väl långt att åka för en sån grej... Liverpool... Du bara tror att du håller på dom, egentligen så vet ju jag att det är United som gäller. För övrigt är innebandy farligt, jag är nu sjukskriven efter en korpmatch... Ryggen har tagit mycket stryk.. Ha det bra!

2008-11-18 @ 07:33:40
URL: http://smokehead.bloggagratis.se

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg