->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Shit att Falun skulle gå och vinna

2008-11-11 @ 00:17:50
En snabb-blogg 

Ikväll vann Svenska spel....  satsade på Storvreta och hur nära var det inte? Bara att gratulera M Hultin... gillar inte att förlora ens små pengar. *grrr*. 

Log åt  Peter Kokocha när han började "jag förstår inte vad Falun håller på med"... exakt så lät han om Täby hela slutspelet 06...   flaschback...   Vad ska man säga om sändningen i stort? KANON!

Och matchen? Även om spelet var haffsigt emellanåt så bjöd de på rolig innebandy för en amatör som jag.  En BRA måndag framför TV:n, tack för underhållningen.

Innebandy är nog kärlek ...  fick en kommentar av Klavberg angående att han fixar sittplats åt oss på torsdag.  IMPONERAD...  Inte konstigt att folk trivs i Sparbankshallen. *L* De verkar ha proffsigt program , ... bra jobb WIC.  Men oavsett var jag fysiskt befinner mig.. hoppas på  Täby på torsdag (är det ok?) ... WIC får nöja sig med att jag satt tredje perioden i Globen men kostymerna i AIK (bananskal finns det även i Globen) och... höll på WIC men det var ju en annan historia.

Fyra gånger pengarna på Caperio...   har redan spelat så.... Svenska Spel ska ju åxå leva.

GODNATT
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: hjklölkjh

Peters inställning till sporten är byggda på personlig konflikt, han ratar fler ä Täby till exempel Dalen, jag anser att han inte är en bra kommentator. När han väl kommer med analyser gör det gör han det utan att utveckla sitt resonemang.

Sedan har han förmåga att missa viktiga detaljer som händer under matcherna för att han är ointresserad av andra lag än de han har en bra relation till. Varför var han förvånad över att Hyvärinen toppade poängligan? Hade det varit

2008-11-11 @ 11:31:06
Postat av: Ingrid

Det ser ut att vara någon som kopierat text från Dalenfans... väldigt likt iaf. Tack för kommentaren, har inte koll på kommentatorn och vilka han har en konflikt med. Anledning till att jag kom att tänka på att det lät som han pratade om Täby är att jag tittade på en gammal match för ett tag sedan. Nåja, det var iaf ingen sågning av PK.

2008-11-11 @ 17:23:16
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg