->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

IKSU... från 0-100 och Innebandymagazinet

2008-10-12 @ 01:01:43
Får man skriva inlägg mitt i natten, efter fotboll och ...
-Mamma, älskar du mig och gör vad som helst för mig
- Ja men det vet du
- Då kan väl DU plocka ihop Singstar

Ansiktet utåt:
Det där med IKSU, ja de har äntligen tagit tag i sin hemsida (länl bruten).... sikken hemsida alltså... wow, nu har de Sveriges snyggaste hemsida... om innebandy... kolla in där
fast det är inte lätt att hitta den... annonserar inte på sin gamla sida... alltså den sida som folk känner till och ...hm, gnäller på *ler* .

Europacupen:
Sådär ja... Balrog och IKSU i final i EC... inte alla som tippade det... vågade inte tro att Grubbe och c/o skulle klara Dietlikon men ... biffen är klar... grattis Umeå får man väl säga. Verkar faktiskt som InnebandymagaSILet är på plats i Schweiz ... eller? Coolt i så fall .... men man saknar bloggen.... (eller så inte).

Gotland med gott gry:
Fråga: Finns det verligen barn som är födda 02 som spelar inneandy? Ramlade in på Endres hemsida. På Gotland verkar det vara innebandyfeber... det ska börjas i tid...

Sveriges överlägset bästa innebandytidning:
Läste en gammal papperstidning av märket Innebandymagazinet... ni vet jag kan bara läsa de gamla trots att högsta hönset lovat mig fri-ex för att jag skrev artiklar åt dem för länge sedan... två tidningar har dykt upp... men kanske sex månaders mellanrum... fast det kanske är vad de betalar om folk skriver... i have no aning.

Vad sägs om detta: nr 59 (2007)
En Anna J har skrivit in till redaktionen (eller så inte)
Hon berömmer IBM och säger att rapporteringen om damerna är grym... om IBM använde hon "det finns ingen motsvarighet inom sporten" och är superglad att IBM skriver om damerna.

Och vad svarar redaktören (eller någon)
"över 20 artiklar om daminnebandy i månaden, roligt att du uppmärksammat det!"

ha ha...  om denna Anna J hör av sig till mig ska hon få en chokladask värd 400 kronor som jag fick som avtackning i ett projekt ... den har legat här i en vecka drygt... inget fel på den alltså, hör av dig Anna J.

Angående papperstidningen.... (som jag de gånger jag haft ynnesten att ha i min hand har läst med behållning)
Många hyllar den just nu i sina bloggar...
... kul för er som får läsa den, vågar själv inte beställa en prenumeration eftersom jag
1. Fick vänta i månader innan det funkade förra gången
2. Blev lovad friex... kanske har de samlat en hög åt mig i Göteborg... man vet aldrig så noga, ska nog maila Martin och fråga nästa vecka... kan ju inte skicka mail mitt i natten och väcka upp honom....

Om det nu är så att det är tidningen de satsar på, varför då köpa upp Innebandynytt, göra en sämre nätsatsning än tidigare och ... hylla sig själva på olika sätt . Kom igen nu... kan väl inte vara så svårt att vara kung om man är ensam på marknaden...

... flåsa er själva i nacken och se hur lätt det är.

Till och med journalisterna på lokaltidningar kommenterar detta... det har inte blivit bättre trots att man borde ha blivit ännu ... större, bättre och vackrare.

Trött och bitsk
Åhhhhhh... himmel vad jag trött jag är, ja inte på Magget egentligen, hade inte alls tänkt att skriva om dem men...
det här är ju deras fan-club....
... skäms lite för att jag spyr galla...  Det är bara så frustrerande.. varför har vår sport inget riktigt media...  nu kan ju de som finns inte ens såga vinkeln som de gjorde hårt förra året...  tjata omm bucklan... tycka till om förbundet som Micke Karlsson grejen.

Samarbete kan vara bra, men det kommer knappast att ligga kritiska artiklar länkade från SIBF sida. Kritik är bra (utvecklande)... det lär oss en massa.... men kritisera inte mig... är inte på det humöret ikväll.

Imorgon blir det nog innebandy... inte den vanliga som innebär sju klubbor i hallen så man nästan slår ihjäl sig... utan i hall... på läktaren... Mullsjö på besök... ska bli kul att se.

Imorgon blir det INTE innebandy... vem sjutton vill se damernas final i EC... Balrog vs IKSU... inte jag iaf... och det beror bara på att jag vill va som alla andra... ni vet ... det finns inget intresse för den matchen....

/Häxan eller hon som låter som kärringen Eva  (fd, fru till Adam) Friberg ... en mycket hysterisk kvinna.... *ler*.

OBS, glömde en sak
Just det... läst hos Gittan att "nya IBM hyllar redaktör Sebastian Nurmi Caperio/Täby i en krönika. Det är inte första gången det lyser igenom vilket som är hans favoritlag"

.... men hallå, aldrig har det varit så tyst om Poetens lag som det är nu på IBM.... (skriver man kör man en innebandynytt och hänvisar till det någon annan redan skrivit)  
... dödstyst, och folk trodde att det skulle bli mycket Täby nu när de gifte sig med en av deras egna...  Saknar lite buller å bång från Caperio-profilerna... men jag förstår att Rappel inte vill skriva om sitt eget lag... så gör man inte på Pixbomagazinet har jag förstått... för Magget har ju inget favoritlag... *ironisk*

Jag tycker det är bra att Numi skriver om Caperio, fast jag har av förklarliga själ inte läst om han är överdriven i sina hyllningar... för jag ... ja ni vet... tidningen råkar liksom alltid komma bort när den ska hit till Umeå. 

En krönika är e krönika... den ger utrymme för personliga åsikter.... å vilken journalist har inte ett favvolag?
Svar: =

Så Gittan... you no i like you...  det här lät väl inte som kritik... och det var det inte, bara lite innebandy enligt mig blogg ... tänk.... zappar ur huvve.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Madeleine

Det får man göra.. :)

2008-10-12 @ 01:15:37
URL: http://flygare.webblogg.se/
Postat av: Kungen

Tangentbordet verkar minst sagt glöda i Umeå....

2008-10-12 @ 08:46:53
Postat av: Ingrid

>>> Madeleine. Bra... för uppe var jag

>>> Kungen. Vad gjorde du uppe klockan 09 en söndag, jo... tangentbordet glödde i går... oops

2008-10-12 @ 10:19:05
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej Ingrid!

Trevligt att bloggen fortfarande underhåller lika bra! Eloge för din uthållighet! Visst finns det barn som spelar innebandy i ung ålder. I Storvreta har vi precis kört igång årskullarna 03 och inte minst 04/05! 3-åringarna leker förvisso mest men det är med klubba och boll...



Sonen kör med 02:orna (som varit igång en säsong redan), trots att han är 04:a...det var något med "rutin & gener" som gjorde att han förpassades dit...



När det gäller magget som gillar jag att vi ens har en tidning, men jag håller med om att ankdammen blir väl grund, väl ofta. De gör mycket bra reportage om innebandy i andra delar av världen och en del intressanta personporträtt, men nätupplagan är på nedåtgående tycker jag, vilket förvånar. Rappel & Mats borde lyfta!



Ha en skön söndag!

2008-10-12 @ 11:10:42
Postat av: Ingrid

Hej Cecilia, ja jag håller med dig om att det är bra att vi har en innebandytidning... det är värdefullt för sporten. (undrar vad det står i den... gå inte att köpa i butik och inte kommer den hem i brevlådan heller) . Men japp... Magget gör det bra som fortsätter kämpa!!

Kul att du fortfarande läser här, tänker på dig ibland, du jobbar på ser jag... bra där.

2008-10-12 @ 12:44:54
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Håller med Ceclia

Sluta hacka på Innebandymagazinet, det är deras levebröd och världsledande inom innebandyn. De påverkar i högsta grad ib utveckling och har gjort i många år.

2008-10-13 @ 11:22:52
Postat av: Ingrid i ume

Hej "håller med Cecilia" Nu var det väl inte riktigt så Cecilia skrev...

Hur som helst är det alltid kul när Göteborgare kommenterar här.

2008-10-13 @ 16:05:52
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg