->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Gummikulor, Liverpool, VAB, älgkött och innebandy

2008-09-16 @ 23:58:47
En snabbis... eller inte.... ("du skriver så långt Ingrid, jag har inte tid att läsa"... hm.... läs varannan rad så fixar det sig grabben, eller vila en vecka... du vara kung).
Har "tagit reda på" älgkött ikväll... var lite trixigt men nu är det i alla fall i frysen.. kände mig som en helt vanlig norrlands kärring.. kokade Pölsa, styckade en halv älg och fixade basen till köttsoppa... mitt i allt stök kom S på att han ville ha revbenspäll... finns inget godare än knaperstekta älgspjäll ... särskit när man tar den "direkt från skogen".

Imorgon blir det VAB, S såg häning ut när han kom hem från skolan, var super sur när han tvingades med på Sporthuset för att köpa höst och löparskor... men när vi handlar klart ville han titta på klubbor... jag log... tänk att hur trött en kille än kan vara så finns det lust/tid/ork att känna på en cool klubba. När vi kom hem hävdade han att han var pigg och drog iväg på träningen.. tror INTE han gjorde någon bra träning... väl hemma så konstaterade jag.. han är sjuk, halsont och ja... imorgon ska jag VAB:a... men hallå.. det får man väl inte om barnen fyllt 12... nåja, stannar hemma... har inget som hänger över mig som inte kan göras en annan dag.  

S är ett stort Liverpool fans... Gerrard är stor idol... gissa om han var nöjd ikväll... S alltså, han låg i soffan och såg mer G göra "dröm målet" ...
- Mamma skit i köttet, kolla han äger ut dem.

INNEBANDYNYTT, alla länkar raderade p.g.a att de inte fungerade.
(finns hur mycket som helst... skannade snabbt idag ... och snabbt nu... jkl vad det....
På Innebandyfronten är det liv och rörelsen... Caperio:s tränare Jäderlund blir intervjuad på DN.. blir så glad... igår skrev Svenska Dagbladet omm vår sport, idag DN... yes!!!!! Den finns annat kul att läsa om caperio idag... galet skrivet i Hallandsnyheter " Outsidern". 
 /Det är mycket snack om publiksiffror nu... i HN berättar man att Warberg sålt 1000 årskort ... någon som är avundsjuk?

/Jakob Arvidsson (hej på dig) bloggar på VF, idag står det klart att han inte älskar zorro-mål, idag skrev mr fd Innebandynttt en underhållande blogg.. innebandyblogg på VF... lite kul.

Hacke blir tränare i divison två laget som satsar på att komma in i innebandyns finrum... vore ju kul med ett Skånelag till i hösta serien ... han vill "sätta Skåne på innebandy-kartan" bra där.

Hur bra är Puunberg? Ja, han ska i allafall spela för Estland i VM... oj oj oj, vilken comeback (eller)... var ju ett tag sedan han höll till på en innebandyplan ...

/Kimmy tar timeout ... himmel så trist för Falun, de har ju haft tunnt i båset i höst då Brottman varit tvungen att avstå innebandyn... Det här var inte bra för Falun.
Pemiär
Järfälla.. men hallå, vad hände... Henrik Söderlund på Unt skriver en ganska underhållande men han sågar hårt....eller vad sägs om: Men det jag tycker var mest häpnadsväckande var att de misslyckades med något av det mest grundläggande i innebandy, nämligen att kunna skjuta bollen på mål. Till slut blev det 26 skott, men många av dem var riktigt tama.Försäsongen är lång så nog borde väl Storvretaspelarna hunnit med att ha ställt in siktet till premiären."
Alla som varit med ett tag andas lugnt.. premiär är premiär... Storvreta hade en dålig dag. Måste ha varit lite nice för Viktor Klingsten som fick ta Mikael Karlssons plats i buren.. har int sett honom spela men... rätt vad det är får han stå när Uppsalagänget kommer till Umeå.
Brutet knä... det är bloggare Boris dom ... LK och måltjuv i divison ett... Hässelby. Läs hans blogg, tror han har börjat gilla skrivandet...

Ska strax sova, måste titta in på mediet(eller mediat) som sopar banan med alla andra innebandysajter... inte illa... oj nu var jag ironisk, tycker bara att de kunde visa musklerna nu när de har dem. En himla massa om Svenska super ligan... och det är ju bra men ....  det finns ju ett helt innebandy-Sverige att rapportera... KOM IGEN NU.
Natti

Uppdaterar
En uppmärksam läsare noterade ännu en nyhet om innebandy på Svd... om vilka?... media älskar Caperio Täby... de bjuder till.... har själv haft förmånen att intervjua några av dem.. min favvo är nog Ramsin (ni vet han som inte säger något sägd det, man han var lite... söt). De äger Stockholm, vilket annat lag har varit i DN/SvD samma dag?

Från en innebandyblogg nära dig /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg