->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Jihde berömmer Urban karlsson!!!

2008-09-20 @ 21:42:07
....en lång radda om allas vår superbloggare på innebandy.se
Hörde någon som sa att de inte läser Jihdes skit blogg... men hallå, den som säger så är nog där oftare än många andra och retar upp sig... så är det här också på min icke kändisinnebandyprofilinnebandyblogg... har verkligen fått höra vilka som skiter i min skitblogg... varför läser de då?  Det finns ju nästan 100 andra bloggar att läsa. Nu gillar jag Jihdes blogg... "Innebandy kanske inte är så tråkigt ändå"....Tror som han Rasmus Sundstedh borde kunna ta en plats i kent Göranssons lag... alltså landslaget.
Lite kul med Jihde, han skriver något positivt om Urban Karlsson och Dalen, undrens tid är inte förbi *ler*. Läs: "Hm, vad har hänt med Dalen? Vändningen och till och med seger i den tredje perioden mot Järfälla! Urban Karlsson verkar ha"... och så slutar han med. "Blir intressant att följa "Isbrytaren" i fortsättningen".

Ketil gjorde allt i matchen mot Falun, fem poäng i första omgången... nu har sex olika spelare tagit ansvar och sopat in bollen i mål... Urban tog till och med TO trots ledning... hade varit en kul match att se vinst mot Järfälla. Grattis IBK Dalen. Kul att Vestling fick in en boll, det här kan bli hans säsong... vältränad ser han ut, bara han kan fokusera så kan han vara kung. Har jag fel Dalenfans?.
Imorgon kommer grundaren av Dalenfans til Umeå, välkommen "hem"... de har lite buggar där visst... på sidan alltså.
Fatta att Ketil och gänget leder SSL, ska njuta av den känslan ikväll... man vet ju aldrig vad som händer imorgon... njut av livet alla nu därute. Fråga som chattats om ikväll: Proffsen säger att IBK Dalen tre starka femmor och därmed SSL starkaste trupp?  Kom ihåg att det inte är mina ord men tänk om det är så  Dalen har den starkaste truppen, så har jag aldrig tänkt.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg