->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Rädda spelare får inte kyssa vackra bucklor

2008-09-22 @ 00:47:39
ja ja, det är mitt o natten, blippa på  tangenterna är ett bra sätt att tagga ner efter en minst sagt innehållsrik dag
Tur att det är långt till slutspelet....

Har aldrig fattat det där med AIK,man bar genom hockeyn inte lärt sig älska dem direkt *L* ... det där med ett starkt varumärke...,  läste en intervju på svenska fans (länk bruten) där superblogg-aren sammanfattar det så bra med när det gäller vad som är så speciellt med AIK.

- "Att det är världens proffsigaste innebandyklubb. Det enda vi behöver tänka på är att prestera ute på banan, allt annat sköts av många eldsjälar runt laget. Sedan är det häftigt att springa runt med ett märke som berör alla på något vis" (N. Jihde). Nu kommer mer Jihde, ja men det är ju han som får frågorna... inte meningen att det här ska bli hans nya fan-sida ju... Vi saknar Conny Vesterlund säger Jihde. Tror folk fattar vad han menar, det märkliga är att AIK inte sågas på det sätt man gör med Storvreta... AIK är ett lag som berör, men media är väldigt snälla med dem just nu, kanske för att alla vet att de senaste matcherna inte speglar lagets form.

Ett annat varumärke som berör är Innebandymagazinet. Varumärket lämnar ingen oberörd, det där med spelarbetygen... skulle kunna skriva ett megainlägg om det men väljer att skriva STÅ FÖR ERA BETYG SÅ ÄR DET OK ATT GE ETTOR ÅT SPELARE SOM GJORT BRA IFRÅN SIG. Magget behövs och jag... folk säger "skit i magget" men hallå,,, det är klart att man vill läsa spelarbetygen.  Om inte annat kan ju Magnus Fredriksson sätta sitt namn under listor och betyg så blir de mer... på riktigt, just nu är betygen enligt mig en media-svulst. jag kan tänka mig att sponsra med oranga reflex-västar som Maggets utsända kan ha på sig när de övervakar matcher ... Där ska det stå BETYGSÄTTARE- INNEBANDYMAGAZINET. Om oranga västar inte duger kan de själva höra av sig om färg.
Magget hade en bra artikel idag men känsla,  signerade Redaktör Rappel.

Bloggverktyget krånglar... helt plötsligt blir jag utslängd..  Vad hade jag skrivit då... jo att jag gärna sponsrar Magget med västar, ni vet sådana självlysande med reflexer på ... stor text på ryggen  INNEBANDYMAGAZINETS UTSÄNDE BETYGSÄTTARE.

Varning utfärdas för Murts ÖIB, stort att slå Pixbo idag, pratade med honom för ett tag sedan "med det här laget kan vi slå alla lag",... japp, det verkar inte bättre. De är verkligen seriösa, bra jobb.  
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: FCHnytt

Domänen Innebandystatistik.se är registrerad på Karl-Johan Ramlöv enligt IIS.



Umeå City var för övrigt riktigt imponerande i Helsingborg. Tydlig spelidé och spelare som brann för uppgiften. Kan de spela så här i resterande 24 omgångar så finns det hopp om fortsatt Superligaspel...

2008-09-22 @ 07:48:43
URL: http://www.fchnytt.se
Postat av: Sandra

kul med en innebandyblogg.

2008-09-22 @ 12:52:46
URL: http://xanndra.blogg.se/
Postat av: Black Army

Ingrid, du är Aik lojal, släkt med personer i staben till på köpet varför skämmas för det, vi skäms inte för Aik.

Postat av: Ingrid

Till FCHnytt,ok, Ramlöv förtjänar i så fall beröm. Kul sida han har, som ni... i like.

Till Sandra

Ja innebandybloggar är kul!

Till Blacka Army

Nä jag skäms inte för det.

2008-09-22 @ 21:09:57
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg