->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Hur skoj är det att vara bitter då? En bisarr petning

2009-08-26 @ 00:24:11
Per Wallstedt är en bitter kille... nä jag skojar... men det är han som skrivit orden "Hur skoj är det att vara bitter då?" (i sin blogg). En helt underbar kommentar... i ett hett ämne... eller hett.... hade Sara Kristoffersson haft ett annat efternamn så skulle kanske innebandypressen skriva om det... Bron-Sundbom.... Minns ni? 

För icke upplysta kan jag tala om att Per är sportjournalist på GT-sporten, han funderar kring uttagningen i blågult ... klart tänkvärt inlägg.  Kan lugna sportjournalisten på Gotland med att truppen till VM knappast är spikad...   Jag tror att Sara kommer att spela VM, något annat vore fel mot innebandyns sponsorer.

Tänk...  det skrivs lite om innebandy i allafall....  då blir det kanske en ny innebandysäsong?

... imorgon ska jag se några av världens bästa spelare ... Dalen möter IKSU i Nolia Cup....   

...är det sant att vi får se Balrog i de gamla (klassiska) tröjorna... underbart drag i så fall... helt rätt!  Back to basic!

UPPDATERAR;
idag är det minst tre stora innebandyprofiler som fyller år, Göransson, Minne och Lingon (eller han som kallas blåbär eller hallon av någon). Därför... Grattis Kent, Hermine och Johan, hoppas ni får en bra dag och ... fortsätt kämpa!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg