->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Allt kan inte bli rätt... ursäkta men Hermine då?

2009-12-13 @ 01:43:32
Stort grattis Sverige! 
Förutom den feta guldpokalen delades andra priser ut....journalisterna utser All-star medan "experterna" plockar ut MVP... I de flesta tävlingar koordineras väl detta?
All-star Team... ingen Minne efter en väl genomförd turnering...  What? Det hördes att studioteamet blev aningen konfunderade då Minne korades till MVP... Den mestvärdefulla spelaren är inte med i All-Star Teamm förvirrande. Så kan det ju gå när olika grupper skall plocka ut de bästa. Ingen kalkon eller katastrof eller så... men lite ovanligt.  Minne skall naturligtvis finnas med i både All-Star och vara utsedd till MVP, kan knappast finnas någon som tycker annorlunda.
Finns fler spelare att lyfta... megastjärnor och slitvargar... alla de som gör sitt jobb men inte skapar rubriker.

Min goda vän i Canada berättade ikväll att de har -38 grader. Skicka hit lite snö och kyla!

Här får ni lite sköna bilder från VM-finalen: Det krånglar i kväll vill jag lova, återkommer.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: inte kalkon

Vad trevligt med en person som inte går kalkon av småfåglar. Heder å tack. Detta har hänt både inom hockey och innebandy tidigare, även bandy tror jag. Det fanns så många bra spelare det går inte att plocka bort någon från AST. De gjorde det bästa av situationen.

2009-12-13 @ 18:32:41

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg