->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

God idé att ta betalt för webbsändningarna?

2009-12-04 @ 17:24:48

Tyck gärna till om det jag skriver idag...
Är mycket spontan. Har inte pratat med någon om detta... så, ta det för vad det är.
Jag är en av dem som otåligt har väntat på webbsändningarna... trodde de skulle visas redan i höstas men nu är de här. Skall försöka titta på premiären... håller tummarna för att tekniken fungerar. I Sparbankshallen har man sänt webb-Tv tidigare... då SvS (ett svenskt spelbolag) visade en match.
Har funderat på hur webbsändningarna kommer att påverka publiksnittet...  det finns för och nackdelar med allt. 
Har tänkt... att enbart ha reklamfinanserade sändningar kanske inte är det bästa... om innebandyn har självförtroende  og att ta betalt för matcherna kanske det to.m ökar intresse. Gratis är gott men inte alltid godast. 
 
Är möjligen helt ute och cyklar... bollar lite... med mig själv och därmed läsarna.
Kommer publiken att stanna hemma om matcherna visas på webben? Skulle man kunna undvika att folk stannar hemma om man tar betalt för matcherna på nätet? Man borde kunna köpa en match som man sedan får logga in och se så många gånger man vill.

Galet?

Satsningen på att få folk till hallarna är A och O, innebandy skall upplevas på plats... vi vill ha pressen på plats... OCH webbsändningar. Alltså... vågen för den nya cybersatsningen... och ryggdunk till alla de som jobbar för att fylla hallarna. Hand i hand... är bäst.

Den som inte vågar ta betalat för en produkt... kommer att ha svårt att överleva... sedan kan man ju ta betalt på olika sätt. (skall förklara närmare hur jag tänker, det handlar om självförtroende och vad man kommunicerar till kunderna).

Trevlig helg!

Uppdaterar 22.04, trist att innebandy.se titt som tätt meddelar att "server to busy" ... det blev faktiskt sämre sedan de optimerade sidan.  Nåja, nu fick jag veta på att sätt att matchen jag ville kolla upp inte gick min väg...
har fått frågan varför jag skriver så lite om VM... det kommer kanske.  Kanske.
Håll till godo med Magnus Fredrikssons ord om NAMNEN i truppen (credd IBM för VM-sidan).  Magnus brukar fastna vid namnfrågorna när de handlar om damer... undrar varför? Här kommer viktiga upplysningar *ler*

Rubrik: Bara sex sson i Sverige.
I väntan på VM levererar jag en hyfsad meningslös analys att det finns fyra med W som första bokstav i efternamnet. De fyra är Wibron, Wijk, Widar och Wikström. Som extra bonus konstaterar jag även att det är sex VM-spelare med efternamnet som slutar på sson. Dessa är Fredriksson, Pettersson, Samuelsson, Eriksson, Karlsson och Kristoffersson.

Om ni frågar mig är det Sandra som har det klart snyggaste efternamnet…
//Magnus Fredriksson

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Det var ett oväntat inlägg som har sina poäng. Det är alltid intresant att läsa dina tankar.

2009-12-04 @ 22:39:10
Postat av: Thomas

Kul blogg att läsa, absolut tror jag att många skulle betala för webbsändningar. Tycker att komentatorerna idag var riktigt bra.

2009-12-06 @ 20:26:56
Postat av: Ingrid

Till Thomas.

Jag tror också att det går att ta betalt, sedan kan det ge varumärket innebandy bättre status att faktiskt ha sponsorer. Det visar isf att sporten är kommersiellt gångbar. Marknaden kanske är just externa aktörer denna gång... bollade bara lite.

Håller helt med dig ang. kommentatorerna, de gjorde bra ifrån sig.

Till anonym: Blev faktikst lite förvånad själv.

2009-12-07 @ 18:06:57

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg