->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy-VM. Lyssna på radio under TV-sändningen.

2009-12-07 @ 23:15:28

Sveriges radio satsar på VM och innebandyn. Just i Västmanland har matcher ofta sänts i sin helhet, främst i SSL... är inte alla som har det så förspänt. Halland och Västmanland ligger bäst till... är min känsla.
Tennisberg och Ahnberg kommer att följa turneringen i Västerås... även Sveriges Radio har en VM-sajt.
... det finns alltså massor med möjligheter om man vill hålla sig ajour. Lyssnade med stor behållning på intervjun med Murt... en bra profil, har mycket att ge på olika sätt. Alltid rolig att intervjua då han bjuder på sig själv... dessutom förstår man hans skämt *ler*.  Han älskar innebandy... stort att han fortsätter. Minns när han gjorde sitt 100:e mål i landslagsammanhang... Undrar hur många timmar den mannen lagt ner på innebandyn under livet. "jag älskar att representera Sverige". I like! 
Någon sa att han kommer att bli nästa förbundskapten... det synar jag.

Det har pratats om att matcherna kommer att direktsändas i radio (har inte dubbelkollat om och vilka matcher)... man kanske får göra som Göran, stänga av TV-ljudet och lyssna på Tennisberg.

Följde TV-matchen på bästa simultatsätt... engelska glosor, franska förhör och läxhjälp i ämnet Indien. Vilken kvinna jag är *klappar mig själv på axeln*. 14-åringen klagade lite på mina uttal... det får man ta. Tycker ändå det var en bedrift att klara av kvällens sysslor och kombinera det med nöje = innebandy.  
6-1 till Sverige mot Tjeckien... inte superimponerad av blågult men helt klart vann rätt lag. Det finna en grym potential i blågult, vilka spelare vi har i vårt land. Nu börjar det bli allvar...
Var orolig att Dalbjer skull bänkas efter det som hände under träningslägret, även om läkarna gett grönt ljus efter det...  krampanfall och ambulans till sjukhus. Otäckt! Varför låta en spelare med ont i halsen träna med världens bästa spelare... ajabaja Vaara. Nu verkar Malin Dalbjer vara i god form, så kör hårt!

En himla massa VM-sajter finns det, nu är visst Ladies också på gång, kanske inte med en VM-sajt men iaf med garanterad uppdatering under några dagar... Cyber: Det gäller att sticka ut om man skall locka läsare. Vilka gör det? Tycker ändå Maggets VM-sajt är bra... credd! Att gå in på den officiella VM-sajten är som se reprisen på nyhetermorgon... man har läst/hört det förut.
På tal om Ladies... lite sirapsvarning där. Nu får de konkurrens av SSL-nyheterna. Har Ladies Edition något att komma med som håller mer än en helg skulle jag rösta för ett samarbete. Något i stil med handbollen... det sa jag redan förra året... SEI kanske tänkt tanken...

Imorgon stannar den här superkvinnan hemma från jobbet... har feber och "snuvar". Alla andra är ändå borta på konferens imorgon... vet att jag gör klokt att spara på krafterna (man har varit med förr). Tog vaccinen förra veckan ... borde ha skydd mot flunsan... (uppdat: Nähä, det tar visst ett tag innan man har byggt upp skyddet)
Dagens kommentar av en skön treåring:  "mig ska snart fylla jultonte å få ket" (fylla jultomte... haha)

Innebandyns huvudsponsor Expressen är visst inte med och sponsrar dam-VM... iaf inte dagens sändning. Har de inga jämställdhetspengar avsatta för damidrott? Det finns visst en del tidningar/redaktioner som har det.  På tal om Expressen... Anders Borgström is back.   

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg