->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Surt, det känns orättvist

2009-12-20 @ 23:47:21
Besökte Gamlia, det gjort ONT. Med mina mycket färgade ögon borde City haft med sig tre pinnar. De hade inte momenten med sig... Det var en rolig match att se... men varför går Citys bollar inte in? Stundvis skön innebandy av City, det där sköna... luriga, fartfyllda. TT vann, det går inte att bortse från, alltså var de bästa laget. 
Schäfers, två mål i premiären... kan bli bra det där.
Nu vänder serien...
Skulle inte vilja vara målvakt... brukar man inte serva med vatten,. ge en klapp i ryggen och stötta den som som har en så utsatt position. ... kanske allt detta lagpepp sköts i omklädningsrummet. Undrar ofta hur man kan utsätta sig för att vara målvakt. Det måste vara ett speciellt släkte.  

Idag var domarparet Pierre/Curre i Umeå, länge sedan jag skrev något om dem... Just ja, det var ett tag sedan jag såg dem... brukar ofta bli en rad i min innebandyblogg *rynkor i pannan*. 

Såg Urban Karlsson på matchen, han såg tio år yngre ut, vilken helg han har haft, Två skrällvinster (förlåt Urban)och så Dalens herrars tre pinnar igår. Gissar att han sover gott i natt. 
 ... fem vinster till Umeå i helgen, av sex möjliga= 15 poäng till innebandyns huvudstad.
... pratade med en kille på matchen, 14 bast som hade full koll på SSL och alla spelare, han är inne och läser Innebandymagazinet varje dag och prenumererar på tidningen. Kom på mig själv med att tänka... wow, vilken funktion de/den fyller. Fortsätt kämpa!

Blir det ett VM med spelare från offentlig kontra privat sektor inom kort. Oops, skrev jag det där?
På matchen pratade en kvinna om ett gymnasie-VM... hoppas jag hörde fel. Någon måste ha skämtat med henne. Nu blir säker någon ledsen eller arg... men jag har länge undrat varför man spelar student-VM. jag är för korkad för att förstå varför... tyckte L-G var klok när han sa att SIBF inte kan/ska bidra med pengar i fortsättningen. Nu kommer student-VM att anordnas i Umeå, önskar alla som sliter med detta lycka till. Alltid bra när folk GÖR något.
... ska man representera Sverige måste man vara mogen att göra det även på en VM-fest. Sveriges tröja förpliktigar även om man är ung. ja då vet du Tomas vad jag tycker. Tog bort din kommentar. Alla har rätt till en andra chans, glöm inte det.
... grattis bloggkollegorna Bult och Kimmo, hyfsad comeback för Bult.
... varför presenterar man en publiksiffra som är lägre än verkligheten?
... wow vilka eldsjälar det finns på matcherna.
... vill inte jobba den 30/12 då City möter Balrog... ingen verkar vilja byta, konstigt va?
... C har lärt mig att det inte finns några hedersamma förluster... inte i deras familj iaf. Förstår C ... men om man gör sitt bästa och ändå förlorar då kan man ju inte göra mer. Man kan vara stolt över hur man genomförde matchen... men då ska man åxå ha gjort jobbet.
... nä jag är inte gravid, blev tvungen att äta den där skitmedicinen igen. Men tackar som frågar *ler*.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg