->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Straffet borde väl gå till Falun?

2009-02-27 @ 00:41:48
MAT: Fisksoppan hemma hos x-et var grym. LYX.

FALUN. Andreas Johanssons straff...  hallå, ingen folkstorm? Så här kan man se det:
En person i publiken (Nisse var inte ombytt=publik)  käftar med domarna...  det borde väl klubben straffas för inte spelarna. Klubben måste håll koll på domarnas säkerhet under/efter matcher.  Rätt eller fel? Hur tänker man då man väljer att se Nisse som annat än en upprörd person på läktaren?. Även en ledare i Falun stod och gapade utanför domar-rummet....  Inget straff?
Nog gör väl Falun rätt i att överklaga,  i allafall Johanssons straff. Hur tänker ni andra? Nu förväntas vi kanske inte tycka så mycket...  Synd att  Borgström inte jobbar på Magget...   han har sina sidor *ler* men skrev i alla fall om annat än vilka som gjort poäng var.

KRÖNIKA. Eurosport.se har  i bland läsvärda krönikor, men den här gången...  känns som krönikan är baserad på ett eller två av mina gamla blogginlägg, vilket inte är något vidare betyg *ler*.  Kan man googla fram en läsvärd krönika? Sjögren när kommer årets flippar? 
 
MEDIA & SPONOR. Äntligen innebandy i Expressen, *ironisk* som jag har väntat. Tänk att det ska behöva till en korpliknande tunering för att Expressen ska skriva om innebandy.  En lätt överdrift och väldigt ironiskt, länken går nämligen till fotbollsbloggare Mathias Lühr och hans betyg på laget (hans eget) som vann mediaturneringen . Välkommen till Globen Mathias Lühr, nu vet ni hur innebandy ska spelas... kan jag få bidra med tips om vad ni kan skriva?
Fundering: Nog hittar man fortfarande mer om innebandy i Aftonbladet än i Expressen. (??) 
Undrar: Hur ska man tolka innebandyn huvudsponsors intresse för serien, lagen och cuperna?. Vad väntar sig sponsorn tillbaka av innebandyn, säg bara till. Bonniersblaskan har enligt mig inte höjt sig när det gäller rapportering om Innebandy... TROTS att det borde ju ligga i deras intresse att öka tittarsiffrorna på TV4 sports innebandy-kvällar.  Varför inte göra något i stil med fotboll/hockeyexpressen?

Exempel på hur bra det skulle kunna bli: Tänk er... Idol... varför är det just Expressen (Bonniers)  som är hetast på det programmet, likaså Lets dans? Enkelt: Programmen sänds i 4:an (Bonniers).  Hörrni... här finns ett jätte läge!!! Här finns ju massor att samverka kring, som alla skulle ha nytta av ...   väntar med spänning. JOBBA! 

Media skriver nyheter? Ja, men helst om sin egen koncerns kommersiella arrangemang. Där borde ju innebandyn kunna slinka in... Personligen hade jag gärna sett att viss media fungerat annorlunda...  Det där med "hela listan" känns som en barnlek, mycket har hänt på tio år.  Vem ska jag tro på tro på tro på när, tro på när allt är så här.  Varför hänger Expressen ut till exempel Swedbank i finanskrisen? ... sug på den karamellen men den smakar inte lika gott som Lets dans-godiset.

STOFF. Läste hos favvobloggaren och tidigare back-klippan Gurra... han tycker inte det finns så mycket att skriva om SSL eller damelit...  Oj! Så härligt det är med bloggar...  alla utgår från sitt tangentbord.
...om man ser till damernas helg från tangentbordet här  är den grymt intressant. Blir snurrig om man tänker på alla om och men, tårar och jubel som väntar. Har haft en del kontakter med innebandyfolk i veckan... "inget står på spel" sägst det ... Hallå..... Den här bloggen skulle kunna bli hur lång som helst. Tror jag ska sammanställa en tipslista till Magget....   Damernas år? Japp... men inte det här året...  (känns som jag kan ha knyckt den raden, sorry i så fall).

Ligacup-final ...  var det i går? Grattis Storvreta, verkligen... De borde gå in med gott självförtroende i slutspelet, håll undan nu Dalen.  Att det bara var 500 pers i publiken, kan det bero på att  Urban Karlsson inte var inte inblandad? Forza Umeå. (vi hade grymt med folk).  Togs pengarna från Ligacupens TV-tid till spelarlöner i VM, eller något? SÅ död var inte Ligacupen att matchen inte var värd att sända. Mera innebandy åt folket... i TV, i mobilen, tidningar och ute i cyber.  

Trevlig helg... en innebandyskral helg för mig... är bortrest. Tänk, snart kan jag sälla mig till skaran av bloggare som bara skriver innebandy... Men inte än. Vågar inte räkna antalet matcher jag sett i år.... så är det när man bor i innebandyns huvudstad med fyra lag i högsta serien.

Två slutspel för mig... Dalen-herr och IKSU... IKSU tar medalj, frågan är bara vilken?  Fortfarande finns chans att fyra Umelag är i play off...  snart vet vi.

Vi ses i det efterlängtade SLUTSPELET 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: farmor

många innebandymatcher blir det på en säsong.. men måste nog säga att det är roligast matchen från herr div2 och nedåt..som vanligt, bra skrivet av du!

2009-03-01 @ 21:44:35
URL: http://farmor13.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg