->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy i TV på påskafton, och Jihdes krönika om Iksu

2009-02-16 @ 23:34:15

Tre tv-matcher från elitserien i år
- kul ... men nästa år känns det som man borde kunde komma med planeringen lite tidigare... och välja matcher med omsorg så att man ger förutsättningar för någon form av succé.

Läste i en blogg att det inte skulle bli några tv-matcher från elitserien i år... kollade upp det och jo... men när och var matcherna skulle visas var inte officiellt då.. men det är det nu.  Ja... fast inte allt... bara när matcherna sänds... det där med "var" kommer att komma som en chock...
Tisdag 17 mars 19.00, Kvartsfinal 1 
Lördag 11 april (påskafton) 17.00, Semifinal 2

Det visas alldeles för lite innebandy på TV... gäller självklart mest på damsidan... men nu får vi se innebandy på PÅSKAFTON!!!! Lyckat? Not ... det kommer att se ut som det är i verkligheten... tomt på läktaren.
Klockan 17 på påskafton har många redan öppnat en öl...  hoppas de kan vänta med den ett par timmar....
Påskafton, en familjehögtid... nä kommer  inte se matchen på TV och inte i någon hall heller... Påsken är helig för oss... det är fjällen eller föräldrahemmet som gäller. Synd för mig...  får be någon spela in matchen åt mig.

Jag tror på TV som kanal att marknadsföra vår sport... har alltid tjatat om det, hur viktigt det är för daminnebandyn men i höst har jag fått delvis nya infallsvinklar...  Har suttit i intressanta diskussioner och ... det finns saker som är så otroligt mycket viktigare för klubbar med lag i elitserien.  Att det visas två matcher i år känns ändå väldigt bra.... men nästa år hoppas jag på innebandy-propaganda =något toppmöte i grundserien... kvartsfinaler kan ju vara nästan vad som helst... 
Det finns inte många lag att välja på om man skall snacka innebandypropaganda... tyvärr...  VÅGA välja ut ett par toppmöten i nästa års planering.  Minns med fasa att man planerat att visa Dalen vs Boden förra året, bara för att det råkade sammanfalla med en herrmatch... "Genom att visa matcher i tv kan vi visa en bred publik vilken god underhållning innebandy är oavsett om det är killar eller tjejer som spelar. " säger man på sibf hemsida.

Kommentar: Bred publik... ja, kanske men påskafton är en SVÅR dag. God underhållning... säger det igen, ska man lyfta elitserien måste man visa upp den bästa sidan och jag tror man måste våga handplocka en toppmatch.

Varken Magget eller Ladies gör vågen över SIBF glada besked idag... om damernas tv-matcher....  kanske inte är så coolt med TV-matcher ändå.  
Hur kan de bli tre TV-matcher? Jo, finalen från Globen sänds i vanlig ordning... även från damfinalen.

KUPP I EN BLOGG. Tänkte på en grej... Jihde skall skriva en krönika om landets populäraste lag.. vore kul med en kupp... alla som läser här går in och skriver att t.ex. Kais Mora, Endre eller Iksu  (måste vara en klubb som inte har ett herrlag i högsta serien och vi måste enas om ETT lag) är det populäraste laget...   Vore kul att läsa en krönika av bloggkungen om just ... ett damlag... men man ska inte jäklas... därför tar jag tillbaka detta i samma mening.

INNEBANDY. Såg 1,5 period av innebandyn på TV i kväll... sedan ville barnen vi skulle se en Beck. Tänk.. man överlever en måndag utan SSL-match.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Förbundsnära

Du verkar varken nöjd eller missnöjd, hade väntat mig en sågning med tanke på hur klok du ofta är.

2009-02-17 @ 07:39:13
Postat av: Jonte

Tack för att du uppdaterat så jag kan läsa här på tåget. Tur att man har en son som alltid vill se innebandy. Finns inget att välja på oavsett vad det är på andra kanaler...

2009-02-17 @ 10:41:44
URL: http://jonteohlson.blogg.se/
Postat av: anonym

det är så att påskafton är den dagen då flest svenskar kollar på TV, så innebandy då kan väl vara en bra grej! Kolla dina källor först, kanske inte en så dum ide iaf!

2009-02-18 @ 16:38:48
Postat av: Ingrid

Till anonym:

Källor? Det är min gen åsikt, har åxå hört idag att påskafton är en bra dag för TV-matcher ... Så KAN det vara, men det är inte bra för mig.

2009-02-18 @ 16:41:44
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg