->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inga betyg från mig, skribenter som behöver en blogg

2009-02-02 @ 16:40:31
Inga betyg på spelare från matchen i går?
Nej... alla som vill ha betyg får skicka in dem själva .... men jag tycker Johan Samuelsson borde ha hyllats... grym kille. Han var det som såg till att göra skitjobbet ... och flera mål var halt klart hans förtjänst.  
Himmel vad jag beundrar spelare som han... lite credd och mycket slit.
Förlorade pengar på matchen.
Limmet: Är man så dum så man spelar på oss får man skylla sig själv  (Sa Lundin när jag beklagade mig)
Helt rätt, jag borde ha spelat på Gammlialaget, se hur det går när man är illojal mot Umeå, Gud kommer straffa mig sa någon. och det gjorde han:

Köpte en ny dator för ett par månader sedan, har en test version av office som plötsligt utan förvarning upphörde i går...  annars är ju Microsoft bra på det där med "varningar"
det innebär att... jag inte kan svara på mail i Outlook, inte ändra i office dokument...
Snacka om osmidigt av Bill Gates, han kunde ju ha gett mig en chans genom att förvarna mig... 
"Man" kör man inte med piratgrejer... himmel vad tråkig jag är. 5595 plus moms... eller en pirat?
Dags för mig att uppsöka psyket ... *ler* Skall strax hämta programmen ... ms pro 2007.
Grymt kul liv!

Ikväll... innebandy på TV, men jag måste jobba med ena handen... blev inget gjort idag ... alls på grund av Bill Gates.
 
VIB-media =  eller möjligen är det Hannu Högberg.
 Han borde skaffa sig en blogg eller bli krönikör, det finns saker han skriver på VIB-hemsida som knappast lämpar sig för en klubbs officiella hemsida.
Ganska onödiga rader om ansom andras arrangemang och det media skriver....   (igår, var det så himla svårt att förstå vad som var så lustigt... att en journalist inte varit på en match eller att seket hade lagt in fel uppgifter).
Det står står på klubbens officiella hemsida är... klubbens ord.
Göran i Endre blev upprörd över det Hannu tyckte till om angående Endres arrangemang... kan förstå honom. Endre har en blogg... där skriver Göran sådant som inte passar på klubbens offentliga hemsida... visst....  en blogg ger utrymme för ett och annat.
En blogg och en krönika ger utrymme för det som inte ryms på en officiell klubbsajt... det är tur det.
Ok, nu vet jag att jag berömt en annan skribent som skriver på en officiell hemsida som andra tycker är klumpig när han skriver om andra lag, ja... jag gillar hans sätt att skriva men ... Zillen kanske behöver en blogg han med *ler*...  så... ropen skalla... bloggar åt alla.
Uppdaterar: Fast det är ju bättre det står NÅGOT på hemsidan än inget alls... bra där VIB.  Jag borde ha gett VIB bättre "betyg" när det gäller deras hemsida... i ett gammalt inlägg. Det är full fart.

Hae länge tänkt skriva om Curts krönikor...(borttagen länk, trasig) återkommer närmare...  fattar inte varför de väckt så lite reaktioner. Han VILL verkligen väcka känslor... tror inte folk hittar dit...  Det finns flera saker jag verkligen inte håller med Curt om... får återkomma.  Curt behöver ingen blogg, han har ju sitt forum att skriva av sig i.

Till sist: Jag har hittat den optimala expertkommentatorn... han satt bakom mig på läktaren, först trodde jag det någon annan som satt bakom mig, en som brukar göra det och jag kommenterade en sak de sa utan att vända mig om... sorry, så klumpigt av mig. Framfusigt!
 Jag brukar vara rätt inne i matcherna och hör sällan vad som händer runt mig... men det här var ngt speciellt ...   det kom klockrena analyser från läktaren som till och med jag hörde. 
Borde känt igen honom men ... ni vet... känner sällan igen folk med vanliga kläder ... ansiktet hör ihop med ett matchställ, undrar om det är fler som har samma bekymmer.   
Tänk om Labbe skulle köra liveuppdateringen på en match...  vore nog en hit.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Hannu Högberg

Hej



VIB-media är en grupp som består av fler personer än mig men från Gotland rapporterade undertecknad. Nej det blir ingen blogg, i Västerås finns det tillräckligt många som har sådana... Göran mfl i Visby har all anledning att fundera. Det är inte ok att en match slutar kvart över tre och båten går klockan fyra. Ingen har kritiserat El-hockeyn under pausen, det är var ett jättebra initiativ och Endre har i övrigt bra arrangemang, trevliga värdar samt bra publik. Jag anser likväl att matcherna ska tidigareläggas med en, en och halv timma, inget borde väl hindra det, så att spelare inte ska behöva åka från Södervärn utan att duscha. De som ställde upp att skjutsa ned till hamnen fick också applåder!



När det gäller Pixbomatchenvar inte spelbilden den som Ladies Edition publicerade, därav kommentaren. Jag skulle gärna intervjua tränarna efter en tredjeperiod i elitserien där skotten blev 22-29. Om jag räknar rätt blir det 2,5 skott i minuten - PÅ MÅL och ÅT BÅDA HÅLL!



Fortsätt arbeta med din underbara blogg och Ladies också! Vi ses väl på finnkampen!



Hannu Högberg (en del av VIB-Media)

2009-02-03 @ 01:00:39
Postat av: Ingrid

-> Hannu- en del av VIB-Media.

Kanske en god idé att sätta din signatur på dina utsvävningar runt matcherna?. Stor risk att klubben får skit för sådant du skriver på sidan, lite onödigt. Ang. Endre så ... här kommer en användbar e-post adress: ([email protected]).

Ang. det där med skott/artikel... ja du får hoppas att övriga läsare är smartare än jag, jag fattar fortfarande inte vad som var så lustigt.

Ang. skriva på Ladies: Ja men vet aldrig, rätt vad det är kommer någon mer artikel, har ju sagt aldrig mer men skrev ändå en förra veckan, är inte pålitlig annat än när det gäller bloggen.

Finnkampen: Nej, ingen Finnkamp för mig.

Till sist: Tack för dina uppmuntrande ord.

2009-02-03 @ 08:21:38
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Till Hannu

Tillräckligt många som bloggar i VIB?

Tror jag har läst två stycken vib-bloggar, har ni ett helt gäng eller?

Kan det bli för många bloggar?

2009-02-03 @ 08:25:03
Postat av: Heja V IB

Vem mer än Högberg är med i VIB media? Aldrig sett någon annan skriva på hemsidan. De i VIB som har bloggar som jag vet är Elilä, Åhlberg, Enström, Staaf, Ståhl, Halling, Karlsson, Strignerus, Hofer, Hedlund, Lindgren (Plastboll), Blomkvist. Sedan har väl alla fejset och bilddagböcker där man brukar kunna se kul bilder från lagfester och liknande.

2009-02-03 @ 10:00:25
Postat av: Ingrid

Om Hedlund är upprörd över ngt jag skrivit då får han säga det själv.

2009-02-03 @ 17:08:47
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Saknar djr8n

Kul att du uppskattar Johan Samuelssons spel, såg också matchen och önskar att han flyttar hem till Granlo.

2009-02-07 @ 22:38:04

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg