->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy men ingen mat samt. Kohonen förlorade

2009-01-05 @ 20:35:46

Hade tänkt att visa en bild från gårdagens match mellan Dalen och Storvreta, en grymt skön syn efter matchen. Kung Kohonen höll på att "värma ner" och fröken Kalsson (dotter till Dalens sportchef) började tävla med honom, till slut vann hon... och gjorde värsta segergesten på banan (en vinnarskalle kanske har närts hos familjen Karlsson)  och som den stora idrottsman han är gratulerade han 2 (?) åringen till vinsten. Det märktes att Mika har god hand med barn, han har ju hunnit träna en del. Vilken skön syn...  
Om någon hade filmat detta hade filmen lätt platsat på Youtube...  Just det... min bild, den blev helt kass... mobilen räckte verkligen inte till som kamera, synd... letade Ragnarsson med blicken och tänkte be honbom om en bild... men han var upptagen med Vestling-intervjun för Magget tror jag.  

Nytt ämne
Kurerar mig fortfarande.. är inte "jobb-bar" ännu men ... som tur är håller sig alla andra hemma och har jullov som det verkar så... ingen saknar mig.  Kurerade mig på IKSU, en ganska sjuk match... Det är bara i innebandy det kan bli så tvära kast och det är nog en av anledningarna till att det är så svårt att inte älska sporten.

Gjorde en insats för Ladies E trotst att jag lovat mig själv att inte skriva mer.. ja det var efter en "nära döden upplevelse" då jag helt tappade motivationen och jag var ju inte så peppad innan dess... Ska tacka nej i fortsättningen, har varken tid eller lust faktiskt... Hann inte med den här gången, det var svårt att säga nej till Malin en halvtimme innan match...hade ju ändå tänkt mig dit. "Intervjuade" Janne Vaara och gjorde ett tappert försök till artikel. Håller helt med Janne att Sara Kristoffersson höll hov... sikken spelare. IKSU var helt utspelade stora delar av matchen, Falun imponerade och.. IKSU var helt oigenkännliga (kan man skriva så?).  Men ... ja Umeå vann... lite kul att vara Umeåbo i både igår och idag. Det återstår att se vad som händer i Småland ... City verkar ha det tufft och livematch på förbundets fungerar inte ikväll... trist, ska det börja strula nu igen? 

Man ska inte klaga på sådana som gör bra saker, särskilt när man inte kan bättre själv ...men lite kul (behöver inte räknas som gnäll va?) ... Nurmi kan inte ha varit på matchen, då skulle inte Mini fått vara på bild på "löpet" på Magget, hon var nämligen sjuk och spelade typ noll sekunder.

Nytt ämne:
Just nu:
Järfälla - AIK ...  innebandy hela dagen,  tycker att matchen är för spännade för att lämna... , kul att se AIK spela med nyheter i femmorna... Ingen mat knappt idag... tack vare (eller på grund av)  innebandy. men jag kan leva på hullet *ler*. Troode det fanns en massa frukt hemma men VP måste ha haft fruktorgie innan han åkte på jobbet imorse *grr*.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg