->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Tillrättavisad ang "Koffe". Nyhetskopiering

2009-01-09 @ 12:05:40
Fick en ordentlig föreläsning i går om Kristoffer Kranberg, angående det inlägg där jag skrev att jag hellre ser Samuelsson i landslagets första femma än Kranberg och att Sverige kanske klarat sig bättre i VM utan honom...  Fick mothugg... och är nu tillrättavisad. **Kranberg var tydligen den statistiskt bästa bollvinnaren i förhållande till tappade bollar under VM... hm, ja där ser man. Är hur som helst ingen stor fans av "Koffe" ...  Det är ju som tur inte jag som tar ut laget... *skrattar* kul med reaktioner på det man skriver... tack! (är inte ironisk)

Nytt ämne
*suck*
Till stor del står det samma saker på "alla" innebandysajter...
... vad är det för mening?
Om nu Magget och förbundet har skrivit ett samarbetsavtal varför skriver då Klas Pettersson en nyhet som sedan publiceras på Magget? Skulle bli skitirriterad om jag var Klas... han gör ju jobbet åt Magget... och IBM hänvisar inte ens till hans texter...
Idag är det Finnkampen som skall spelas i Karlstad...  Magget som verkligen är en nyhetsajt kunde väl bemöda sig om att göra något "djupare" .

Måste berömma innebandy.se, vilken uppryckning....  sedan ett par månader tillbaka går jag först till innebandy.se, innan jag tittar på de andra sajterna... där ser man allt som skrivs om innebandy i sverige... i like.

Men även Ladies Edition och Innebandymagazinet har samma nyheter... dålig fantasi eller? Skrivs det så lite om daminnebandyn att de måste "citera" samma nyheter... jag skulle inte vilja skriva om något som redan skrivits om jag var dom.
Igår skrev Ladies Edition om Mikael Järlö, idag står samma nyhet på Magget med annan rubrik. skärpning.  Är innebandy inte roligare än så här?

Oj, idag blev det ingen positiv blogg... sorry

Nu lunch... om exakt sju timmar kommer kidzen hem... de lär vara hyffsat bruna... men inte så pigga... tidzonen är ju inte diret plus minus en timme.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Johan

Var har du fått uppgiften i från, jag synar att Kranberg var hetast.

2009-01-09 @ 14:04:54
Postat av: Tommy

Jag håller helt med angående Kranberg. Jag tycker han är lite för "psyk" och det enda han egentligen är bra på är att spela fult. :)

2009-01-09 @ 14:11:53
Postat av: Ingrid

Till Johan

Finns ingen anledning att tro att jag fått fel uppgifter, antar att du själv kan kolla upp dem.

Till Tommy

Nja, riktigt så är det inte enligt mig men det jag hävdat är att andra är minst lika bra...

Till Maria

suck... ja, som sagt det som står på den ena sidan står sedan på den andra men... det är kul att det skrivs om innebandy... vore bara kul om det skrevs "bredare".

2009-01-09 @ 18:17:07
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Minst lika idiotisk var Kimmo Eskelinens utvisning med sex minuter kvar och ställningen 6-4.

2009-01-10 @ 01:26:20
Postat av: S.Flöjt

citat från min egen blogg "Kranberg efterslängarnas mästare"

2009-01-10 @ 18:38:32
URL: http://www.metrobloggen.se/larare
Postat av: Ingrid

Till Fredrik

Hm, det var i ett kritiskt skede han drog på sig den men Kimmo tycker jag är en grym tillgång... i like.

Till Flöjt

Ok, jag ska läsa

2009-01-11 @ 18:10:43
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg