->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Ett steg mot seriepremiär... milstolpe

2009-07-27 @ 11:24:26
Facebook är en konstig företeelse (om man nu kan säga så).
Har hört att iaf tre SSL-lag har premiär med boll den här veckan...
Den här kommentaren fick jag själv en gång i tiden:
"Ett bra sätt att mjuka upp de berömda handlederna är att siska all disk för hand och sedan handtorka den".
Nåja... jag gick inte på det, men det var värt ett försök... *ler*.  I det aktuelle fallet var det en person som .. ja, ville att någon annan skulle ta hand om disken.

Det här med innebandy och innebandybloggen (innebandybloggarna), det är låg aktivitet men det händer massor ute i landet. Kanske missar jag nyheter och inlägg för att mitt fokus ligger på annat...  Hoppas att Niklas "Loket" Jihde hittar ett nytt forum för blogg eller krönikor... han var ett bra lok i cyber.

Fick frågan om att skriva en gästblogg hos bloggkollegan Nordström, en intressant upplevelse. Det tog mig hela sommaren att repa mod... det är i sanning inte samma sak att skriva "krönikor" eller andra personliga texter än inlägg i bloggen. Till sist satte jag mig ner och zappade ur skallen. Håll tillgodo. (text längst ner)

Dagens ord:
Det är mörkast innan det blir becksvart ... nä, skojar.
Håll hakan ovanför vattenytan... nä, inte det heller.

Hittar inget bra ordspråk idag...
Keep on, alla.
Text hos Nordström:

Tänk vad lätt Elvis hade det…

Igår stod jag och matade tvättmaskinen med illaluktande matchkläder från Gothia då min 14-åriga son kom ner till mig efter att ha hållit till på sitt rum några timmar och lyssnat på musik. Han hade spelat bland annat Bob Marley för både mig och grannarna. *ler*. (Spelade jag verkligen musik så där högt för si så där 25 år sedan?)

-Det kommer aldrig att komma någon ny musik, vi lyssnar på gammal musik som blivit modern igen sa tonåringen och fortsatte:-Tänk vad lätt till exempel Elvis hade det, han kunde komma med en helt ny musikstil, nu är allt redan uppfunnit.

Kunde man ana ett uns av uppgivenhet i hans röst? Jag minns inte exakt vad jag svarade… det var något i stil med att ”det kanske är med musik som med kläder, det som är inne just nu har varit modernt tidigare”.

Samtalet med tonåring dröjde sig kvar hos mig och jag inser att min kommentar var allt annat än klok. … det är klart att det kommer ny musik, nya stilar… helt nya grejer, coola saker. Det är klart att han och jag kommer att få vara med om ”revolutioner” inom olika områden. Hur kunde jag glömma? Jag är ju en av dem som tror att alla människor kan utvecklas och utveckla…

Just nu är 14-åringen hos en kompis men när han kommer hem måste jag säga till honom att all musik inte redan är uppfunnen… Att han och alla andra kan och kommer att skapa det som ingen gjort tidigare. Jag skall slå ett slag för ”den egna viljan” … mycket här i livet handlar om vad och hur vi väljer att göra och tänka.

Några har förmånen att möta kloka medmänniskor som stöttar, lyssnar, ser individen och därmed optimerar förutsättningarna. Andra möts av en vägg…

Snart kommer en ny innebandysäsong… Om sporten skall utvecklas måste vi tro på de som utövar den. Gör inte samma tankevurpa som jag gjorde i går…

Good luck!

Sådär ja, nu har jag skrivit mitt livs första gästblogg, en intressant upplevelse… tänk att skriva i någon annans dagbok. Grymt! Tack för förtroendet Nordström.

Avslutar med mitt hemsnickrade ordspråk: Det är roligare om man har kul!
/Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg