->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

573, Innebandysekten & innebandyns Kaká

2009-06-21 @ 23:31:24

Man kan nästa tro att folk är med i en sekt... Det finns många saker som talar för att den finns.... "innebandysekten"... hur många medlemmar har den? Tänk själv.... på vilket sätt kan innebandysfären jämföras med en sekt? Vad inom innebandyn får dig att tänka på sektsyndrom?  Välkommen tillbaka med en krönika.
Oj... ja detta var också ett inlägg... hm....


I dag: Här på min innebandyblogg publiceras nu inlägg nr 573.  Har fått en del förslag på ämnen jag borde ta upp... men jag kan bara skriva om det som ploppar upp...  Säger som jag alltid sagt... om ni vill lyfta något ämne, skriv själv. 
Jag lyssnar gärna på andras åsikter men skriver gör jag bara om det jag själv får lust att skriva om.
"Men jag är så rädd att hamna i blåsväder"...  sa en tyckare förra veckan i samband med ett tips på vad jag skulle skriva om. Har bara en sak att säga där... Vad är det som säger att jag passar bättre i blåsten än någon annan?


Fråga: Undrar vem som spelar innebandy som kaká spelar fotboll... har fått några förslag...  har du kanske det "rätta" svaret.  Maila eller kommentera... har suttit och tänkt på innebandy under matchen mellan Brassarna och Italien. Nörd?


I onsdags, privat, mammastaff: Har aldrig sett "tolvan" så lycklig, hon fick vara mittfältare och  lagkapten i fotbollslaget.  Hon är lagets ofrivilliga första-målis, detta har nästan tagit död på hennes glädje.  Hon är visserligen en talang... får massor med credd av alla, är den spelare i laget som får mest matchtid...   blir peppad och stöttad här hemma. Men D är en idrottstjej, vill göra sitt bästa, utvecklas...  det tog ett tag innan jag förstod vad som var fel.
"Mamma, jag vet inte hur bra jag är, jag får ingen träning som målis och aldrig spela ute som jag tränat på. Jag vill veta att jag gjort mitt bästa". 
Jag har lite ont i magen... den dyra snygga målvaktströjan var ett dåligt försök från mig, att peppa henne att vara målis... jag tycker att tränarna behandlar henne illa/ovarsamt (fast det har jag inte sagt till henne).  "Hon kan bli hur bra som helst" sa tränarna i fjol.... och jag tror de hade rätt men....  de har inte ägnat en minut åt att ge henne förutsättningar, kanske för att hon aldrig gjort en dålig match...  Har inte sett henne så lycklig som i onsdags, på mittfältet, vilken glädje, dessutom vann hon alla närkamper...  Tyvärr... laget har nog tappat en målvaktstalang.  Tvingas hon stå i mål nu så byter hon lag (har hon sagt) och ... jag tänker INTE hindra henne. Rätt eller fel?

Uppdaterar 23.50
... det finns minst två bloggare som jag hade tänkt uppmärksamma... Selander som fyllt 30 och Gittan som också blivit ett år äldre... 30? Ja, typ *ler*.  Grattis!!! ... hoppas få läsa mer av er båda.

Läste f.ö hos Kimmo något som gav en slutsats... att spela innebandy är romantiskt... har aldrig tänkt så men....  Det är klart... jämfört med löpning som Kimmo verkar avsky så... jo Innebandy är...  Kämpa på nu Kimmo... säsongen börjar om... några månader. (suck, det känns långt bort)
 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Monika

Det är för dom som egentligen borde vara portade därifrån ;)



Nu har jag precis bakat kladdmuffs, ska skicka ett paket när du minst anar det ;)



Kram!

2009-06-22 @ 13:55:53
URL: http://monikali.blogg.se/
Postat av: Mr Klister

Tackar tackar!



Men det har smugit sig in ett litet fel. Jag har ju inte fyllt 30 utan såklart 25 :P

2009-07-16 @ 17:16:03
URL: http://www.sellessal.com

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg