->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Nu skriver innebandyn historia, debatt gav förändring

2009-06-11 @ 10:33:13
Läste på innebandy.seMagget elitserien skall spela "bäst av fem", Detta är en stor förändring, ett stort steg framåt. Innebandyn skriver historia. Känner mig delaktig, var i högsta grad inblandad... ja, eller låter det överdrivet?, Tänker på några artiklar jag skrev i våras... artiklar som tog skruv.... Innebandymagazinet skrev först en artikel där det enda som kom fram var att en förändring låg långt bort på grund av oenighet och ekonomi, ingen uppföljning gjordes...
Fanns det en stor oenighet, ansåg många klubbar att "bäst av fem" skulle vara förödande för ekonomin? Vilka var för och emot? 
Lät elitserie-klubbarna säga sitt...   en så viktig fråga sportsligt viktig men i princip en död debatt.
Försökte få de som inte ville ha nytt upplägg att uttala sig men det var tyvärr svårt.  Ibland är det svårt att gräva...  Men, artiklarna gjorde skillnad, det VET jag.
Klubbar tog kontakt med varandra och, bra där!... Ska vi göra gemensam sak? (sa Balrog till Endre vet jag).  Det kanske var dags, det finns klubbar som försökt lyfta frågan, intresset var svalt, men så... plötsligt händer det.
Vill säga tack till alla er som hörde av  er på olika sätt, synd att inte alla ville ställa upp på intervjuer. 

Nåja, det skrivna orden i alla ära, de som skall ha credd är de som sitter på makten lyssnat och GJORT! Bra jobbat! Önskar jag kunde hänvisa till artiklarna men deras (Ladies) sajt ligger ner under sommaren... Smart drag? Not!

Idag är det skolavslutning
, sommarlov och 11 grader varmt, uppehåll i allafall, man måste se det positiva också. 

Arbetet med  Multihallen i Umeå fortsätter,  Är förvånad över att ingen representant för "oss" är med i projektet, borde det inte vara självklart, innebandyn är stor i här... innebandyns huvudstad.   Hoppas att innebandy-folket inte tackat nej till att vara med.   Visst kommer även innebandy-arrangemang att hållas i arenan, så har det kommunicerats tidigare.
Hur som helst, bra att det blir mer hallar i stan, följer utvecklingen med stort intresse.

14 åringen la in två 33cl flaskor med läsk i frysen... gissa om de exploderade.. gissa om jag måste städa frysen. 

Någon som har en lägenhet att erbjuda i Stockholm, minst en tvåa, minst ett års kontrakt Kan gå i god för hyresgästerna alla dagar i veckan, två vuxna. "Sumpan" vore drömmen men allt är av intresse, nästan allt.  
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Czitrom András

Hoppas av ovan exempel , som du beskriver ,ger Ladies Edition den nödvändiga kraft och självförtroende som ett sådant nytt ( och Bra) initiativ så väl behöver.

2009-06-11 @ 12:11:03
URL: http://andrasczitromfloorball.blogg.se/
Postat av: S.Flöjt

metrobloggen.se/innebandymalvaktpunktse mer seiös mer säljande

2009-06-11 @ 16:00:42
URL: http://www.innebandymalvakt.se
Postat av: Martin

Det var bra att du skrev om slutspelupplägget och andra ämnen. Hoppas du fortsätter skriva för det behövs sådana som dej.

2009-06-11 @ 19:56:28
Postat av: Anonym

Fett bra, ta bort ADHDbollen också, skriv om de Inger

2009-06-11 @ 22:43:03
Postat av: Magnus

Pixbo har länge jobbat för bäst av fem. Det som hände i våras var att Iksu, Endre IF och Balrog sa i media att de också ville ha en förändring. Pixbo här länge jobbar för utveckling, men frågan togs inte upp av andra. Tack för mig och tack även för artiklarna.

2009-06-12 @ 17:17:38

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg