->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inlägg av en besviken i publiken (Caperio Täby vs Balrog)

2009-03-30 @ 12:45:46

Fick detta via e-post. Ja, efter att ha frågan... hur känns det? Hur var det? Hur kunde det hända. Nu har det gått några dagar men igår öppnade jag "hotmail-brevlådan"...
Ingen tvekan... det var hårt, tufft och gjorde fysikst ont att sitta på läktaren i Tibble... Jag tror att det är tredje matchen det handlar om. Här kommer ord från en besviken i publiken.
Måste jag påminna läsarna om att det är.... någon annans ord, jag satt inte på läktaren utan följde matcherna via datorn. Det var tillräckligt trist.
// Text från en i publiken//
Man är helt stum, 3 - 0 som hela världen spelade på blev 0 - 3 till Balrog.
Pascal mot Caperio Täby. Det var hans bästa matcher i år, från att ha varit en medioker burväktare till den tegelvägg som gör den mest hängivne innebandynörd helt förundrad.  När han stått i buren mot andra lag, eller vad han nu gjort, köpt bollar till bollkastet... till att ta nästan allt när det gäller. Respekt.

Värre var det med andra spelare som Karlsson. Han som tittar efter domaren efter varje incident och ser ut som han skulle behöva ett nytt liv efter att ha legat gipsad i 2 år. Det värsta är att herrarna i gult ser stackaren som har Bambiögon och släpar sig till båset likt den fulla betjänten från Grevinnan och betjänten som kan avnjutas varje nyår. Domarna går på det, nästa byte är han tillbaka som inget hänt. Opartiska domare är att föredra till nästa slutspel.


Tycker synd om Jämtdahl som får allt emot sig.  När han blir överkörd får han det emot sig, hur är det möjligt? Det ser ut som en stridsvagn gjort entré på plan och får det emot sig. Skulle planens lättaste spelare ge en tryckare tillbaka så blir det fördel åt andra hållet, man ställer sig frågan igen, hur är det möjligt. Man ställer sig frågan gång på gång. Visst texten kommer från Just D men så är det, killen väger knappt som en kanin men snabbheten är likvärdig.


Ledarna i Balrog såg ut som ett gäng elever från första klass när de sträckte upp handen hela matchen, vad vill de? Läraren sa aldrig att de fick prata som barn eller vad? Pinsamma är de. Ett bortdömt mål för Täby och de gnäller som ett gäng kärringar när en av deras spelare håller i en spelare som inte är med i spelet och det blåses av. Undrar om Balrog ska värva Johansson från Falun, då blir laget komplett, från att vara avstängd för domar protest till att få två matcher i rad protest mot domslut. Kolla med psykakuten de kanske ska starta ett lag till nästa år.


Täby missade sin formtopp trots allt, har myterna blivit verklighet? Efter januari var det dalande siffror men de slutande ändå som 2:a i serien men med vikande siffror, matcher som typ 10 - 2 var borta och det var mer kamp för att ta poäng, Balrog halkade in i slutspelet med lite tur som iofs Täby gjorde senast men... det räcker inte, ska man vidare krävs det mer. 17 skott på mål är inte något som räcker långt (om nu siffrorna stämmer) ...


All heder åt Balrog som kommer att ta poäng mot Warberg, de har visat sig att det är slutspel som gäller och lyft sig rejält. Jag har en känsla att finalen går mellan Balrog och Storvreta.
//SLUT, Text från besviken i publiken//

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Sebbe

Tror liksom dig att Storvreta går till final. Däremot är Balrog nu mätta. Och Mikael Karlsson har snart äntligen gråtit färdigt. Så finalen går mellan Storvreta-Warberg. Att Balrog kommit såhär långt beror på att Täby underpresterade något otroligt. I innebandy är bolltempo A-O. I täby hade man missförstått det. Varje spelare behandlade bollen som om det var deras dam, som dom vägrade låna ut till en dans med sina lagkamrater.

2009-03-31 @ 03:58:13
URL: http://trettiotvaans.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg