->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Överlistad av en 12 åring. Brottman ställer till det...

2009-03-19 @ 21:01:29
Just nu spännande i Varberg... ja eller det var, nyss...  Himmel vilket märkligt slutspel det blev. Brottman vet precis hur han ska ställa till det för WIC.... tydligen. 
AIK till semi, inte oväntat. Risk att Pixbo byter tränare igen, jag hoppas verkligen inte det,,,  nu måste de bygga, inte rasera.
Nytt ämne:
För några matcher sedan (oj det låter illa men vi ser ju en hel del innebandy) satt 12-åring brevid mig, hon är den klokaste person jag känner men inte just på den här matchen.
Det blev utvisning på grund av felaktigt byte... eller sex på plan som jag skämtsamt brukar säga.
VP förklarade regeln för henne.. nice med barn,  man får tänka till... efter en stund sa hon helt allvarligt... "Vad smart av dem att ta in en för mycket, då gör det ju inget att en blir utvisad".
Jag tittade oroligt på min dotter och tänkte... snälla nå´n ... Eftersom jag är en ansvarsfull vuxen försökte komma med en bättre förklaring av regeln, förtydliga liksom.
... då as-garvade hon. För smart för mamman kan man säga, lurad... överlistad av en 12-åring. 

På tal om ingenting, jag ska nog gifta mig med en fd Balrogspelare... en som pysslar och bakar och städar och plockar... hon är precis en sådan person som skulle behövas i den här familjen.  Hon har pojkvän och bor i en annan del av Sverige, hon har ändå sagt ja när jag friade. Nice!
Vem bestämmer egentligen vem man ska gifta sig med?
Sa jag att jag har världens klokaste dotter? När hon var liten och kom hem från dagis sa hon: "Edvin säger att han inte ska gifta sig med mig, men det kan väl inte han bestämma".  Yes! Skön inställning. För att skryta lite mer om henne kan jag berätta att när hon släppt in nio mål i en match mot UIK och jag kollade läget efter matchen sa hon "det är ändå backarnas fel att det blir mål" ... den du!

Det där med att gifta sig ... det är roligast första gången... fast hur kan jag säga det? Har ju bara gift mig en gång än så länge och eftersom jag aldrig ska skilja mig igen så... tackar jag nej till alla frierier. Det är inget heltidsjobb direkt *ler*. Att jag friat till Monika är av praktiska skäl...  

Har skrivit ett inlägg förut idag som inte ville vara med.... risk att jag lägger ut det senare ikväll... tre inlägg samma dag. Usch!

Är glad... jätte glad faktiskt. Plötsligt händer det! Har fått fyra biljetter till Globen, till och med på de bästa platserna. Blev rörd och glad! Sa jag att jag blev glad? Det finns människor som uppskattar en, och inte de man trodde. I fjol satt jag med Rappel och försökte skriva om matchen, det var kungligt det med. Nu ska jag inte jobba, njuta av att se Täby i Globen. Visst!?

Innebandyblogg nr??
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Pool

Översatt från Liverpools nyhstebrev:



De sista två spelen har varit fantastiskt för Liverpool. Första Real Madrid drabbas Mighty Reds på Anfield. 5-0 sammanlagt och Reds gå vidare i Champions League. På lördag Rafa rest med grabbarna till Manchester för att spela mot Man United. 1-4 efter mål från Torres, Gerrard, Aurelio och Dossena var ännu ett bra resultat!

2009-03-19 @ 22:35:23
Postat av: Cecilia

Hej Ingrid! MIn mail har fullständigt lagt av när jag loggar in på distans (dvs hemma), därav uteblivna svar och skick av bild, kunde dock läsa ditt (men inte trycka reply, märkligt. Nåväl, den är fri att använda (även om jag mest påminner om en gris på den...;-))

2009-03-20 @ 21:15:59
Postat av: Monika

Håller på baka chokladbollar med chokladöverdrag (herregud, jag vill ju alltid skriva negerbollar!) och har lagat lunch till pappa och Ron. Lagom till SM-finalen får du komma hit så ska jag ta hand om dig.. dock inte dagen efter.. då brukar jag vara magsjuk. Släng av matförgiftning..:)

2009-03-21 @ 12:00:34
URL: http://monikali.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg