->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Välkommen Lockerud - Bragdmedalj till Kotten

2009-03-30 @ 12:58:14
Tänk, namnet är lätt att stava... känns som man gjort det förut... Lockerud damerna är redan elitmässiga, drar 608 respektive 568 personer i ett kval. För att innebandyn på damsidan skall kunna utvecklas behövs det klubbar som jobbar aktivt för att locka publik, klubbar som är beredda att göra skitjobbet. Innebandyn är bara en del av elitserien...
Att ha en fungerande förening är en match i matchen.... den som inte är beredd att göra jobbet... ja ni fattar själv. Jag tycker mig märka en attityd förändring... tonen i samtalen om utveckling har ändrats. Det går framåt!

Välkommen tillbaka Lockerud, och grattis kära Kotten. Du gjorde det igen. 
Balrog petade Kotten från tränarbåset, och vad gör hon? Först tar hon Huddinge till elitserien via kval förra året, nu Lockerud.  Vet inte vad Åsa känner... men jag ser detta som en revanch.... Bragdmedalj till Kotten.

Åsa karlsson har fått många goda vitsord av spelare som menar att det är hon som tagit dem dit de är idag...  (alternativt tagit dem dit de var just då, en del har ju slutat ... )  Så... innebandyn har mycket att tacka Åsa för. Fortsätt kämpa!

Sirius hade bättre flyt den där gången... någon som minns hur de föll på målsnöret sist? Det var hårt.  
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg