->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Historisk match för Caperiotäby, tack vare Ramsin

2009-11-01 @ 23:32:37

Dalen har alltid tagit poäng i matcher mot Caperiotäby... alltid. Det enda lag Dalen aldrig förlorat mot.
Men så händer det... Ramsin storspelar, Hörna också. Dalen vinner skotten överlägset... då tar Täby tar sin första trea.
Visserligen vann dåvarande Caperioråsunda över Umeålaget när man var uppe och vände 05/06..  (vände för att SIBF gjorde om serien... visst var det så) 
Sedan har man ***åtta (eller sex?) raka förluster, två i sudden. (reserverar mig. innebandy.se vägrade lyda när jag skulle dubbelkolla detta) Så... visst kan man prata innebandyhistoria. Firar man i Täby ikväll? Grattis Jäderlund, bra jobb!... ett helt annat lag än i måndags. Skulle kunna ta upp minst tio "saker" och lika många spelare som var bättre i den här matchen... minst.  
 
Den här matchen fick jag valuta för entréavgiften... tack för det Dalen och Caperiotäby. Alla höll inte med efter matchen... men från min sida av läktaren var det spännande hela tiden. Och innebandyspelet föll mig på läppen. lite mindre fart än jag väntat mig kanske.

Flertalet journalister i Umeå menar att Dalen var det bästa laget. Kan inte hålla med de som säger att Stockholmarnas seger var orättvis... Visst Dalen skottade mycket mera...
Men CT har spelare som verkligen kan hantera klubba och boll. Mycket bättre trupp, inget snack. De hade matchen tycker jag. Och så har de ju Ramsin... världens bästa målvakt. En fröjd att se. Om någon skulle ha en "femma" i betyg så är det Jämtlands stolthet.
Hagberg var het... farlig kille det där mellan varven. Märktes att han hellre ville spela innebandy i Umeå än se fotboll i Göteborg. Visst var det så? Edlund märktes ikväll, på G igen? Vore kul! Har såååå ofta imponerats av honom...  gjorde det även ikväll. Han ville inte heller åka till Göteborg ikväll .. såg det ut som iaf. :) 

Dalen imponerade, nu var det ett tag sedan jag såg dem spela... spelare har växt in i de nya rollerna och växt som spelare. Bl.a Anton Samuelsson som gjorde en bra match, riktigt kul att se. Filip Stenmark har tagit flera kliv framåt. Johan Samuelsson visade varför han fått en inbjudan av Hallstensson/Göransson. Men det var ju ingen förvånad över. Nilsberth... gör sällan en dålig match.
Hörna var riktigt riktigt bra, nollade i 2,5 period (över 50 minuter)...  Hörna tillför trygghet, helt klart.  Välkommen tillbaka.

Återkommer nog och uppdaterar... Hade tänkt skriva mer om matchen.
...  blir störd hela tiden ikväll... Har tydligen blivit utsedd till medlare mellan två personer som säger sig älska varandra men som just nu visar... något helt annat.

Har innebandy.se problem sedan i fredags? Isf är det mig det är fel på... har haft bekymmer med framförallt livematch... betydligt längre än så. Teknik är kul, bara det funkar.

Uppdaterar härifrån senare: (kanske)

TRÅKIGT: Ville inte tro att det var så, det snackas ju en del...men nu har visst även VF:s sportchef fått nys om det:  Mattson på väg från City... Läste han inte mitt förra inlägg?
**Uppdaterar: Sex matcher ska det visst vara.  

Måndag 13.59. Nej, jag uppdaterar inte. Kanske återkommer till gårdagens match i ett annat inlägg.
Undrar om det blir någon mer blogg om innebandy i år... haha.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Rune Engström

... caperiotäby är alltid lika oberäkneliga../ capello

2009-11-02 @ 01:59:15
URL: http://ehuscoaching.com/blog/?p=324
Postat av: Sundbom?

Hur spelade Poeten då? Han fick en trea av Innebandymagaxinet. Rätt eller fel? Förväntar mig att du berättar mera detaljer.

2009-11-02 @ 07:58:29
Postat av: 2 inte 3

2 fick Danne av magazinet, han imponerade inte. I övrigt menar jag att det var godkända insatser av många av många i båda lagen. SS gav hyfsat rättvisa betyg. Ursäkta att jag svarar i ditt ställe Ingrid. Hälsn. Janne

2009-11-02 @ 12:22:11
Postat av: Ingrid

Capello: Alltid lika spännande. Kan inte läta bli att gilla detta lag (förlåt)

Till Janne och anonym:

Danne Bron Sundboms formkurva går uppåt. Det jag skrev om "65%" var hans egna ord.

Betyg:

Tittade just på betygen, som vanligt har man sett matchen med olika förväntningar och glasögon. Det är alltid kul med betyg. Hade nog satt något annorlunda... men så är det ju alltid.

2009-11-02 @ 13:04:34
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dalen hade inte förlorat mot Täby på sex matcher.

2009-11-02 @ 18:23:20

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg