->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandyns Foppa och vad hände i Umeå?

2009-11-18 @ 11:41:26
City vs Dalen. Såg reprisen igår, tack för den möjligheten!
Undrar hur en som sällan ser innebandy upplevde den? Och de tittare som sällan ser lagen spela, kanske framförallt i år.
En utmaning för experterna att ge oss amatörer hjälp på traven...
City fick ju Dalen dit de ville (och vad var det?). Varför kom Dalen inte till sin rätt? City spelade smart och visst, de kämpade vilket de inte gjort (i samma utsträckning) tidigare i år.  
... det kanske ser helt ostrukturerat ut.. lite som Täby i kvarts och semi-finalen för några år sedan. Inget skönspel kanske, men när bjuder derbyn på det? Snygga mål blev det. Nu spelade City lurigt igen.. visade varför flera lag fick se sig besegrade ifjol. År två i högsta serien är det tuffaste... det är där City är nu. Ok, Dalen var bleka... men lite var det Citys förtjänst. En stor eloge till publiken, det var en fröjd att sitta på läktaren. Derbyn gör sig bäst live.  
    
Det här med pengar, hockey och kärlek:
Foppa har alltid ställt upp... i landslag och MoDo... även när han inte fått betalt. Jag var besviken på Mackan som valde bort blågult av ekonomiska skäl... och att han skippade MoDo under NHL-strejken. Besviken och förvånad just för att det var Näslund. Nu satsar han stort på laget som satsade på honom...
Innebandyns Foppa? Ge mig gärna namn... 
spelare som bjuder tillbaka, som inte ser insatsen på banan som enbart uppoffring. Murt, Kotten, och Aga är mina spontana namn. Nu tänker jag på engagemang i den klubb som satsat på dem som spelare. .. finns fler, sådana som Putte. 
Jocke Bäckström har mer än en gång velat rädda ÖIB:s kontrakt i ettan... stort!  
Innebandyns Foppa... visst finns de spelare som visat massor med kärlek till sin klubb även sedan de slutat spela. Hoppas de får credd.

Foppa struntar  i alla gliringar och kör sitt race, ställer inte upp enbart för MoDo:s skull utan för sin egen. Tror inte Näslund menar att han enbart ställer upp för klubben... den som inte gör saker för sin egen skull kommer inte att lyckas. Ni vet... först när man satsar på sig själv kan man satsa på andra....  Den som enbart offrar sig kan bli en bitter person...  Här finns många exempel utanför idrotten.
Nu satsar Foppa med hjärtat...  det är ett bevis på en god självbild.
Borde jag ta till mig något, lära mig något? Jo, helt klart. Dags att välja med hjärtat.

Imorgon ska vi på "banken" och se MoDo vs Luleå. Det var en trevlig överraskning att VP fixat biljetter... Vad är väl vita liljor? Nu är även Hinote klar för MoDo, i första hand måste det handla om att klara kontraktet... mycket snack om slutspel redan. När Sundström är tillbaka... blir intressant att följa. Tänk om man fått formera:).

Vad menade Vaara? Sa han: "Du vet vi har ju satt sista potatisen, inte hämtar vi hackan för den skull inte".
Tycker inte att VM-laget är så mycket att prata om, person-kemin är en del som styr. Jag hyllar Frida ofta, det kommer jag att sluta göra den dagen hon inte levererar. Det gör hon fortfarande, för mig är hon en backgigant.
Än en gång säger Vaara att spelare skall ta sig längre i slutspelet om de ska komma med i truppen.
Aha... det blir inte svårt för topplagen att värva i fortsättningen, jag tror blågult är ett mål för många spelare. Men de måste spela i lag som tar sig långt i slutspelet och det kommer inta alla lag att göra, hur bra en spelare än är individuellt.   

Ingrids innebandyblogg, den älsta innebandybloggen
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Rune Engström

Hej på dig...

Måste bara säga att Foppa är så stor som idrottsman att ALLA inom innebandyn borde ta efter. Enorm talang men hans hjärta och vilja är än större! / capello

2009-11-19 @ 07:30:32
URL: http://ehuscoaching.com/blog/?p=491http://
Postat av: Håcke

FOPPA FOPPA FOPPA - ja säger bara F-O-P-P-A!



I Luleå är man skitsura över Molinders pååkning av Cris Abbott och Rönnberg hotar att göra samma sak med Foppa.



Inte ett ord om hur brorsan betedde sig - 2+10+20 och på så sätt bidrog till att Luleå till slut var chanslösa. Han leder nu utvisningsligan i hela ES - 82 minuter totalt.



Tackling mot huvudet är inte ok, värt att tillägga.

2009-11-20 @ 13:18:41
URL: http://merasport.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Rune: Ja Foppa är en man som lever sina drömmar.

Håcke: Å andra sidan hörde jag många Ö-vikare som inte ens tyckte det var utvisning... Alla är sitt lag närmast... som vanligt.

2009-11-23 @ 08:09:40
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg