->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Poängligan vinner...om SM-finalen där WIC:s klack ägt

2009-11-05 @ 16:31:18

Lite av varje:
Någon som tänkt på att poängligan (ofta) toppas av spelare i lag som går på två femmor. Egentligen är det mer imponerande när spelare med mindre speltid (i lag som ofta spelar på tre hela femmor) regerar. Ta "Mini" som exempel... IKSU kör nästan alltid tre femmor.
Vore intressant att titta på spelarna speltid kontra gjorda mål/assist. Svårt att få fram såklart... den statistiken förs väl bara internt. Spelare i lag som utvecklat ett effektivt power play får en del försprång... 
Oj, det finns många faktorer som spelar in. Allt går inte att mäta...
Alla som gör mål imponerar... lite speciellt är det allt med spelare som trots 20-30% mindre speltid huserar i toppen.
Om vårens höjdpunkt... tittade på Strignérius bilder från SM-finalen, sköna bilder.
... man kan inte ta för givet att Warbergsklacken kommer att stå för 75% av stämningen. Ingen vet vilka lag som går till Globen förrän någon vecka innan... himla klurigt. Det blåtågets passagerare har verkligen bidragit till en lyckad innebandyfest. Stort credd och massor med tack till Stafsén & Co.. 
Vad blir en SM-final i all sin glans utan Warbergs hejaklack och fan:s.
Snygg dikt... eller så inte.

Jag håller tummarna för alla som sliter med folkfesten i Globen... att man kan kan skapa en hype. SEI har ingen info på sin sida, de är väl arrangörer?. Googla-de mig fram till denna sida, förra årets sajt. (Uppdaterar, länken är borttagen nu)  Nåja, fem månader kvar... Var köper man biljetter? Bara på SJ fortfarande? 

Nu är det uppehåll i elitserien och SSL, jag har fått ett halvt löfte om en gästblogg av en profil på plats. Inlägget kommer att handla om turneringen i Finland. Vad skulle ni vilja läsa om? Kreativa förslag mottages med tacksamhet, vore kul att kunna föreslå något "stadigt". Han har säkert egna idéer, men tips brukar vara inspirerande

Gårdagens citat "Man ska inte blogga när man är full" Borde det inte bli roligare inlägg med lite vin under västen? Haha, nej
... och inte när man är arg heller. "Först när man tänkt färdigt ska man skriva" ... Aha, tänk det hade jag missat *ler*.
39,5 i feber har dottern... oförskämt pigg ändå. Är själv lågtempare (en kall människa) har jag 37,5 ...  är jag rätt knäckt.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mona

Finalbiljetterna är inhandlade, via SJ

2009-11-05 @ 21:22:32
URL: http://monaspusselbit.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Till Mona

Men jag vill inte åka tåg, i hate it. Det där nattåget tog knäcke på mig ifjol.

Till dig som skriver om Svenska spel.

Vad handlar det om? På Emelies blogg läste jag nyss, det kommer inte därifrån iaf.

Jag fattar inget, men det kanske var meningen?

2009-11-05 @ 23:16:58
Postat av: scary scary

Hej Ingrid. Det borde finnas en blogg och skriva om hur det fungerar i toppen. Jag hörde en viss person prata i telefon för några veckor sedan, det var scary. Han vill nog inte att Sei skall lyckas bättre nu när han inte är med. Du kan inte räkna med en stark elitserieförening som får chans att utveckla bandyn. Jihde har rätt när han skrev bort med dem som sitter på flera stolar. Att avtalet mellan sei och sibf inte är klart är scary to. Jag är inte säker men man kan tro att icke sei fel.

Du skall vara glad att du vet inte allt och slipper bli scary. Bra att du tar upp viktiga ämnen i din innebandyblogg. Har ni snö i lappland då?

2009-11-06 @ 14:09:29
Postat av: Ingrid

Har tagit bort en tidigare publicerad kommentar. Därav mitt konstiga svar i kommentar ovan.



Till scary. Det är väl bara att starta en blogg. Alla har rätt att föra fram sin mening liksom.

2009-11-06 @ 15:36:47
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg