->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Dags att visa färg

2010-04-02 @ 11:07:17

Andreas Lundmark till Faluns herrar... tänk att kunna plocka tränare ur sin egna förening... stort, verkligen. Andreas kommer att lämna avtryck i SSL. en klok och bra person som inte är rädd att sticka ut. Hoppas bara att det fylls på med profiler på ledarsidan i elitserien. Peter Ludde Lundin, Curt Söderström, Johan Kökeritz, Örjan Lindberg, Mika Packalén, Andreas Lundmark, Martin Olofsson... kan säga att det var en fröjd att arbeta som skribent... färgstarka människor. Sedan måste de ju få (intressanta) frågor också... 

Rasmus Enström
 tycker tydligen att rekryteringen av Lundmark är bra.... Rasmus signar för tre nya år med Falun. Helgesson lär väl hamna i AIK? Och Nisse... alltså, vilken kovändning förbundet gör.... Vad händer? Bra iofs att Falun inte köper rakt av hans beteende, stort credd för orden av Bäck ang Helgesson och Nisse, respekt:
"För de båda handlar det som för alla andra om att de ställer upp på föreningens filosofi och grundtankar. Vi ska prata genom situationen noga. Vill de vara med på vår resa så vill vi naturligtvis gärna ha dem kvar. Vi får se vad som händer". (Dalarnas tidning)
Uppdaterar: Alltså...  läs ordentligt vad Bäck säger... om grundtankar och filosofi. Sådant VÄRMER!



Min bil bestämde sig för att stanna hemma från påskfirandet, vi blev själva hemma en dag längre än planerat men åker ikväll... efter matchen? Åter i Umeå på tisdag.

Bra människor: Jonas Klavberg, tack! Bra att det finns sådana som du inom innebandyn.
Årets spelare: Minne och Hyvärinen. Kan man bli årets spelare efter att ha slagits ut i kvarten? Ja... kan förklara varför en annan dag. Ett gästinlägg är dessutom på "G" i ämnet.
 
AIK Caperiotäby i TV ikväll eller Warberg Storvreta, det blev det senare... det hade också varit moraliskt att lägga golvet lika många gånger i Solnahallen som i Tibble, den här gången. Är förvånad att match fyra mellan dessa lag inte är flyttad till en annan dag... brukar ju bli så när det vankas TV-matcher. Men det beror bara på att man är så otursförföljda gällande bokningar av hallen och en styrelse med ögon och öron öppna. 

UMEÅ (uppdat 19.00 att Lingon går till Dalen var tydligen?? ett finesslöst aprilskämt, jag ändrar inte texten)
Väntar med spänning på att Umeå City skall presentera sig... Jag tänker på hur laget skall se ut nästa säsong. Tränare, ledare och spelare... Johan Lingon Lindgren går till IBK Dalen, ett tapp... I mina ögon är "Lingon" en av dem som stått upp under säsongen som ligger bakom, som visat att han INTE velat förlora. Han har gjort en mycket bra säsong men säkert slitit ont...
Det känns som jag skrivit det flera gånger och "creddat" men gör det igen.. Tack Lingon för att du inte vek ner dig, för att du inte la dig platt och såg dig besegrad, för att du var en ledare på banan i många matcher. Bra kämpat och lycka till i Dalen.

I Umeå City är det bråda tider... det är dags att bekänna färg. Hur ser satsningen ut? Några tongivande spelare har deklarerat att de lägger av. Jag tänker på Bergström och Thomas... Jag hoppas verkligen City ungdomarna kommer att slippa gå på matcher nästa år och se ett lag som inte ser ut att vilja vinna. Det är ett konstigt sätt att visa "Vi skall bli störst i stan" på... men det är ju inte laget i första hand som ska agera... ledningen har nu ett digert jobb framför sig. Okey, vi åkte inte ur... vi satsade XX-tusen på en ny keeper... och planen vi har för 2010/11 ser ut som följer...
Så... jag följer med spänning Silly Season i Umeå. Ryktet säger att Carlbom skall spela i City... hm, okey? och mer då?
Kämpa City! Plocka fram hjärtat och ta hjälp av kloka människor. Dags att utvärdera... vad gick fel? Vad gjorde vi bra? Vad skall vi göra annorlunda? Vad skall vi börja med, sluta med, fortsätta med? Skall det finnas två lag i högsta serien i Umeå så gäller det att rusta sig för det.
Dalen de verkar få ihop det... har börjat tidigt att bygga för nästa säsong. Bra jobbat Dalen.
Jag kanske har missat en massa gällande City, allt kanske är klappat och klart... ?


Till Heda... du är mer än bra.

Tar med mig pucken (mobila bredabandet) upp till obygden (hade iofs varit nyttigt att lämna datorn hemma)... den vackraste orten på jorden. Tänk att slutspelet skall spelas under påsken, har suttit mer än en gång däruppe och rapporterat om innebandy... istället för att vara på matcherna. Det är lite så... påsk skall firas med spel och grillning, syskon vedspis och snö, i paradiset.

Ikväll lär det visa sig.. i Sparbankshallen, vem som har flest vinnarskallar... Är inte Matte Samuelsson en riktig vinnarskalle? Jag tror han får en framträdande roll ikväll.... En av mina favvo-spelare.
Har inte spelat på några matcher idag....
Ha en fortsatt bra påsk. /Ingrid

PS: Ja, jag skriver kanske för lite om det ena och för mycket om det andra... men vill ni ha en heltäckande blogg så rekomenderar jag att ni surfar vidare eller startar en egen... Så kan min fortsätta vara "enligt mig" bloggen.  DS
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

det var väl ett aprilskämt om lingon....

2010-04-02 @ 14:45:38
Postat av: ingrid

ok, totalt finess-löst skämt. Hyllningen står jag för!

2010-04-02 @ 17:03:49
Postat av: Anonym

rykten!!!!!!!!!!!! AIK gör som alla vet flyttar match 4 RISKEN va ju stor annars att de skulle bli tvgolv

2010-04-02 @ 21:32:58
Postat av: capello

Fortsätt att skriva enligt dig Ingrid, det blir bra så! Blev också TV match för min del och blogg om det, bra så... Ha en bra påsk! rune

2010-04-03 @ 10:58:30
URL: http://ehuscoaching.com/blog/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg