->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Seriens två bästa lag

2010-04-15 @ 23:43:27
Nu är det klart, på lördag möts elitseriens och Svenska superligans två bästa lag. Någon som missat att matchen stavas: Årets SM-final. Och vilken final det blir sedan, på herrsidan... de som blev serieetta och tvåa. På damsidan dito... kan inte bli tydligare. Bästa lagen i final. Det är bara att lyfta på hatten för IKSU och Caperiotäby som tog chansen i måndags... och Rönnby och Storvreta som var klara sedan tidigare.

Bronsplatsen som i år delas av Warberg, AIK, Falun och Endre har alla kämpat väl och då kan man inte göra mer. Det är bara att blicka framåt... fortsätt kämpa!
När man pratade om SSL i höstas skrevs det i olika forum att allt handlar om två lag, dessa två lag var Warberg och AIK. Ingen av dessa lag spelar final i år, en engångsföreteelse? Jag gissar att de redan nu planerar för nästa års final. Sammanfattar: Det krävdes mer än de bästa publiksiffrorna och ligans bästa spelarna för att ta sig till Globen i år... kanske en krass och allt för snabb slutsats... eller?.
På damsidan, att varken Balrog eller Falun är med i år är inte konstigt, båda har kämpat väl utifrån de förutsättningar man haft.    

Nu ser mitt ressällskap (tre 15åringar) fram emot att se Täbys uppvärming med fotboll utanför arenan på lördag...   Som tur var har jag inte bokat flyg... tåg ner och hyrbil hem. Har plats för behövande norrlands-resenärer på söndag kl 14. Maila!


Jihde har dissat Ramsin "inte bra på tre år" detta inte i en knarkarblogg utan i en seriös inramning i "Inside AIK" med,,,kanske inte utbildade journalister, men dock sportjournalister. På Svenska mästarnas hemsida!  Dissa en landslagskollega... snyggt trash talk Jihde. Vilken tur för Jihde att Ramsin är så kass, annars hade det blivit typ 3-0 i matcher för Caperiotäby.
Årets målvakt i Viktor Klingsten.. ja ja, om han bara kan ha alla schackpjäser kvar på brädan när han stöter på patrull kan jag köpa det. Ramsin är kung för mig, han har även koll på schackpjäserna, det kan behövas vid viktiga matcher. Ursäkta mig.

ANALYS
Nästan två meter... 196 cm lång, en bloggare
...den analys som  Magnus Anderberg gjort efter semifinalerna... intressant läsning må jag säga, eller ska jag drista mig till att använda innebandytermen "klockrent". Läs Anderbergs blogg

ANNAT
Skönt att personangreppen i cyber tagit paus, nu är man vänner... gulligt!

Packelén förgyllde min tillvaro i måndags... fick kasta mig i en taxi, men det är en annan historia. Göran lär väl skriva om det sedan.... Till alla lag: Jag gör samma sak för er, kör det ihop sig så... RING.  

Kommer det Blå tågets icke närvaro att märkas på lördag? Tror det...

Årets spelare... jajamensan, grattis Sara och Totti. 
 
SILLY SEASON
Hinner vara logga in på FB så kommer frågan, har du hört något om NN, eller kan du berätta något skvaller. Har inga sensationella nyheter... det finns spelare och tränare som fiskar... tuffa tider. Det gäller att inte tappa bort sig själv. Följ hjärtat! Finnas massor att skriva... det gäller bara att ställa rätt frågor (tänker på media).

MOMENT 22
Varför har det varit tunt med inlägg här? Hm... allt jag skriver blir ändå fel. Därför: jag hyllar ALLA.

Har spelat på Rönnby och Storvreta, förlorar mer än gärna den insatsen.  Säger inget mer, vi ses på lördag:) Örjan får allt hålla sig borta som läktarcoach i den här matchen:). Låt oss få se att den som vinner serien på damsidan, för första gången på typ nio år även tar SM-guld. 
 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Efterlängtade du

2010-04-16 @ 00:22:46
Postat av: Håcke

Antar att IKSU, som skåpade ut Övik, fixar guldet på damsidan och medan Täby tar hem herrguldet.



Du åker 130 mil t&r för att se matchen - hatten av!

2010-04-16 @ 17:25:39
URL: http://merasport.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg