->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

starkt, TV-matcher och Bodéns skada

2010-08-31 @ 20:59:08

Tömmer just nu frysen så gott jag kan, snart kommer älgköttet:). Hittade fkolårets kött som jag inte skrivit någon etikett på (jaja, slarvigt), malde det till köttfärs. Känner mig huslig värre... 

Lagade Chile con carne av typ 2 kg köttfärs, bra att ha i frysen i höst när alla träningar och matcher gör att alla har olika middagstider.

STARKT. Grytan blev HET, har fått Chile av en kollega till VP... hon är från Mexico... har inte lärt mig dosera ännu,  

CUP I UMEÅ. Imorgon drar Nolia Cup igång, vet inte om det blir tillfälle att besöka cupen. Det är så mycket annat nu på hösten...
Det som är trist är att man inte lyckats få hit några av topplagen, ja förutom IKSU då. Hoppas att det kommer topplag till ett annat år. OBS ingen kritik, Dalen är duktiga på att anordna cuper med mera.  

Urban Karlsson måste ha fullt upp just nu... var det inte invigning i veckan på den nya satsningen av prylbutik? PocketPrice, gillar idén att ta in proffs i styrelsen... Har stort förtroende och bra erfarenheter av Stefan, en av de som skall styra i bakgrunden.

SATSNING. Bra där Dalen. Här kan man läsa mera om satsningen, PocketPrice...  som på sikt kan leda till att fler duktiga spelare vill flytta till Umeå.


TEG. Har bestämt mig för att behålla huset trots att jag fick ett erbjudande från en som längtansfullt kastat ögonen på vårt hem. Bor kvar... även om det är för stort (120 +60) är det ett för bra boende, centralt.. och barnen vill inte bo i lägenhet.
Någon som vill komma hit och måla fönster? Radhus behöver omvårdnad och där har jag kommit till korta.

HÖGT ÄLSKAD VÄN. Viktigt beslut... har en soffa som är 17 år, den skönaste soffan i världen. Har letat så länge efter en ny, men varför kan man inte ha en lite rynkig soffa, småtrasig och brokig... lite pluffsig. Don efter person liksom *ler*.

SUCK. Doktorn gav besked, ingen ordning på ämnesomsättningen... ha-ha, som om jag inte märkt det men någon måste lyssna också. Dags att agera så jag kan agera... Ser ut som Globen, men jag lever ju iaf... får behålla maten och... *fniss*

TV. Innebandy i rutan... Först ut Falun vs AIK. Tack Falun för att ni alltid ställer upp *vågen*.  20 september, då sitter jag i min älskade soffa.

AJ AJ. Lider med Alexander Bodén, ... allvarligt skadad. Dessa KORSBAND. På tal om Alex. Passar på att ge Hasse beröm. vika trevliga söner han lyckats fostra.
Bra där! Några tips?

UPPDATERAR. Glömde en sak, idag är första dagen man kan förtidsrösta.
Kom igen alla... RÖSTA i valet 2010.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: mister micke

Dalen gör helt klart rätt. Vill man bli stor måste man satsa. Önskar er i Norrbotten lycka till. Självklart skall man rösta i Valet. Rösträtt är en rätt som man har för att visa sin åsikt.

Postat av: Ingrid

Mr Micke

Håller med dig. En sak bara, Västerbotten... Umeå ligger i Västerbotten:)

2010-09-03 @ 12:25:17
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg