->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Calebsson bänkad. Linan Hyvärinen + Kohonen

2010-12-05 @ 20:31:39
INNEBANDY-VM. Så skön kommentar... "Hur tror du det känns för Calebsson och Bult som blir bänkade mot Australien? Är de så dåliga"?
Underbart eller hur? Jag log i alla fall.... Att inte ovannämnda samt Magnus Svensson, Fischer, Djurling inte platsar... en typ av logisk barn-tankevurpa.

Nästa sköna;
-Tror du Jansson sparar den där bollen?
-Varför skulle han?
-Är det inte hans första insläppta VM-mål?  

Kom hem från USM för några timmar sedan. Tänk att det inte står en enda rad om ungdoms- SM på förbundets sida. Eller är det USM? Newbody Cup... inte samma regler som i SM. Dags att göra något åt det? Antingen är det SM eller så inte.  

Har kopplat en av datorerna till TV:n. Till och från har jag haft riktigt bra bild. Har tittat med ena ögat på delar av matcherna från VM. Med betoning på delar... (och ena ögat) 
Vilken spännande första femma man har i Finland. Godis att se bröderna Kohonen och Rickie Hyvärinen tillsammans. Superkedja är att ta i, i underkant. Är inte alls förvånad över att Rickie blev matchens lirare. Fem poäng... visserligen mot Canada (slutade 14-2)...  

Sveriges facit mot Australien 39-1. Historiens största vinst i VM-sammanhang. Även om siffrorna är löjligt stora så... Det finns ingen anledning att göra sig rolig på deras bekostnad, utan visa respekt. Det är faktiskt VM. Siffrorna är säkert tillräckligt tuffa att ha med i bagaget ändå. Australien skall ha all heder för att de försöker SPELA.
Credd till blågula som fortsätter VILJA göra mål... 

KAIS Mora
tog poäng mot Rönnby. Vet inte vilket man skall vara mest imponerad av, Rönnbys upphämtning eller att Mora knep poäng. (6-6). Igår spelade Mora mot IKSU och tog tre pinnar, starkt... Men även där... imponerande att IKSU hämtade upp.

 Therese Andersson är knäskadad (IKSU). Hon som har öst in poäng. Gissar att man saknade henne i helgen. Har inte läst något om helgens elitserie, bara hört ögonvittnen (bla var det USM i Mora). Det är lite olika bud beroende på vem man pratar med. Överens verkar man vara om att man "ägde" varsin period. Men bästa laget för dagen vann.

Inför Rönnby-Mora:
-Skall jag spela på Mora?
-Det beror ju på hur trötta de är efter matchen mot IKSU.
-Ja, men de spelade ju bara i två perioder. *ler*.

Faluns damer... tufft med dessa hedersamma förlusten. Idag mot IKSU  6-6 efter 52 minuter, slutade 6-9 fördel IKSU. Pixbo leder fortfarande serien... och DIF vann planeligt mot Huddinge (8-4).

BILD: kenneth Strignérus (dagens match mellan Rönnby och Mora)


Sandåkern, tre poäng i allsvenskan. De första... passar det med äntligen?

/Ingrid i Umeå
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Kajsa

bollen skämtet var bäst!

2010-12-08 @ 21:21:57
URL: http://gubbz.devote.se
Postat av: Niklas

Helt oslagbart om Jansson.

2010-12-09 @ 13:24:29

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg