->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Rasmus Enström, Wallgrens betyg och... Mora

2010-12-23 @ 00:04:00
I går såg jag glad-innebandy... i en fylld Gammliahallen. Härligt jobbat Dalen... härligt jobbat publiken och tre sköna poäng till laget. Vilket fin avslutning på 2010 de gör. Vinst över IBF Falun.

Mathias Wallgren spelade  i betyg 4 klass, bäst på banan i Dalen.  Wallgren får en TVÅA av Magget i betyg... Det är otacksamt att täcka skott. Johan Svahn var också i klass 4... mycket nära i alla fall. Det finns massor att kommentera angående betygen, i båda lagen.

Dalen gjorde en grym första period...  men får tacka Falun för poäng... Falun som drar på sig en matchavgörande dubbelutvisning.

Obehagliga Falun?... det måste vara (och ska nog vara) obehagligt  att möta dem... för att man aldrig vet hur de spelar. Eller det kanske älskas av lagen. I går var Falun obehagligt bra... att de inte fick med sig tre poäng är jag oerhört tacksam över. De var bra... bättre än Dalen om man får säga så.
Rasmus Enström är en upplevelse i sig, detta trots att Dalen höll honom kort. Den där Rasmus... världsklass på honom. Ingen har varit bättre än honom på Gammlia i år. Avig, teknisk, snabb... En spelare som hade gjort skillnad i vilken VM-match som helst.   

Det var nog en tung hemresa för Falun. Men de gjorde en GOD GÄRNING... Kom till Umeå, visade attityd... massor med känslor utan att det blev blodbad (har blivit så ibland här i Umeå). En härlig diskussion internt på bänken... Jag blev glad, det ska brinna.
Tack för underhållningen, för att ni passade på att göra er bästa match för säsongen just i Umeå.

I det lag finns det ännu mer attityd att hämta... lite av den såg vi igår. Men team Lundmark har en jätteutmaning... i att få ut det bästa av det här laget. Lycka till! Ge det tid! Så många unga profiler... så mycket vilja. De äldre rutinerade bär ett tyngre lass än man med ögat kan se, gissar jag. Märkligt det där med team och roller... Kom på att jag saknade innebandynytt igår. Att få ställa frågor till tränarna efter matchen.

En kille som gjorde avtryck i Falun var Mattias Carlgren. Irriterande spelare... härligt attityd, yvig, på gränsen men ser ut att älska det han håller på med. Kan han inte flytta till Umeå?

Historiens sämsta nykomlingar (??, ja enligt experterna) tar tre poäng mot Balrog ikväll, den matchen hade jag GÄRNA sett. Grattis Mora, fortsätt kämpa.

Märkligt att innebandyfolk och journalister ids ägna sig åt det som skrivs på Facebook. Ja, ja... alla måste få roa sig på sitt sätt. Det finns liksom ingen farstu... Vi pratar ju inte direkt om stjärnstatus. Låt killen vara, han kunde ju vara er lillebror.

Kent Göranssons krönika om VM.  Förstår inte syftet med att lämna ut alla detaljer. *förvirrad*
Jag undrar om matchcoach Hallstensson också kommer med en krönika. Knappast. Men...

Om Dalen fick ett bra avslut på 2010 fick Caperiotäby ett dåligt. Bestulna i sin egen arena under en match. Så tråkigt! Härligt att de hyllar Helsingborgs spel trots förlust. 
Hoppas att spelarna hinner skaffa nya dunjackor till den 2 januari, då de ska till Umeå. Då kan det vara -38 grader.

Vintersolstånd den 21/12... nu vänder det! Wikipedia: "Vintersolståndet kallas den tidpunkt då solen antar sin minsta deklination, det vill säga står som lägst på himlen på norra halvklotet. Då är dagen där som kortast under året".

En fridfull jul önskas från en innebandyblogg nära dig.  
/Ingrid i Umeå
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: David

seriöst orkar någon läsa hela kents krönika, så tråkigt och långt.....

2010-12-23 @ 01:37:01
Postat av: Magnus

Mattias Carlgren vill knappast flytta till Umeå, inte ens Varberg;).

Keep on skriva. God jul.

2010-12-23 @ 13:12:50
Postat av: Cicciilia

Ja, Falun är lite obehagliga men på ett intressant sätt, vet inte var man har dem riktigt! God Jul!

2010-12-24 @ 15:50:50
URL: http://cicciilia.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg