->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

till AIK - be förbundet om ursäkt en rättelse

2010-01-24 @ 14:57:11

I den senaste av Jihdes krönikor på sslnyheter.se är han ute på hal is, dessutom ser klubben ut att stå bakom orden och är undertecknad av AIK-innebandy. 

Gå ut med en rättelse.. två-månadersregeln gäller inom fler (se RF) idrotter. ”Bara innebandy, bara innebandy” är därför fel. (Jihdes ord) 
Dessutom att säga: Är du inte tillräckligt snabb kan du få jobb på förbundet” är närapå personangrepp. Ni kanske menar Riksidrottsförbundet? Kolla in RF:s regler kap 14.
Riksidrottsförbundet reglerar detta, jiddra med dem...  
AIK och Jihde som offentlig person för AIK borde att be berörda om ursäkt = alla långsamma som fått jobb på förbundet.

... att publicera en krönika med faktafel TVÅ gånger är inte snyggt. Klubben är väl medveten om RF:s regler. Så.. be om ursäkt, visa kärlek. Var stolt över vår sport.. det är innebandy, bara innebandy = kärlek.    
/Ingrid
[email protected]  

Jag har tagit kontakt med AIK innebandy via mail...  eftersom ingen läser här *l*. Det kändes vettigt att göra det... de har mitt namn, min adress, mobilnr, m.m.

Detta meddelande går inte att kommentera... (kommer oftas en himla massa påhopp på AIK som inte är rumsrena) Maila om ni vill komma med feedback.  Jag undrar självklart om jag är ensam om att tycka... som ovan. Gör jag fel som lägger ut detta inlägg? Jag har skrivit det av en anledning... jag tycker att de som "jobbar långsamt och fått jobb på förbundet" inte ska bära hundhuvud för en regel som inte skapats av dem... men väl godkänt då SIBF är medlemmar i RF.

Igår skrev jag att jag inte skulle skriva mera om det här med anmälningarna... sorry. Det kändes fel att INTE skriva. Återkommer väl med ett nytt inlägg ikväll... nu ödesmatch City vs Järfälla.

UPPDATERAE 20.36, jag har bytt rubrik från Öppet brev till AIK till.... Till AIK.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg