->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Som jag har väntat... Tack Warberg

2010-01-28 @ 22:45:27
City slog Sirius 6-1, det är väl för Sirius som det var för City förra året... man är nykomling och nosar på slutspelsplats. Om det var viljan att rädda kontrakt som segrade över rädslan att inte ta sig till slutspel vet jag inte.  Hela säsongen har jag skrivit att jag tror på City, att de har mer att ge... och ikväll gick allt Citys väg.
Warberg gjorde sin plikt mot TT och plötsligt nosar Umeå City VIB i nacken.

Nåja, man skall inte ropa hej.... tabellen i SSL, ser något ljusare ut.
Umeå City utklassade Sirius enligt unt.se, Sirius stjärna Erik Svensson "vi tänkte nog mer på slutspel än den här matchen" och klyschan "vi ställer ut skorna". 
Fråga: Var City bra ikväll? Enligt unt.se utklassade man hemmalaget. Sagt om matchen: Skönt med en riktigt bra första formation som producerar i alla fall. Där verkar dom ha hittat rätt....sedan nämndes naturligtvis att City måste bli bättre i PP. Gunnar Domeij hyllas gång på gång, inte illa för en veteran. (såg just att det var bloggkollegan Johan Selander som skrivit på innebandymagazinet, jag blev förvånad. Länk till Selles innebandyblogg)  

...den här matchen hinner man inte fira. På söndag... grymt viktig match mot Västerås IB, jag skulle vilja vara på plats i Gurkstaden. Det är en så kallad måstematch. Det är bara fööööör spännande, man kan knapp tala om målskillnad.  

Ikväll höll jag på Warberg och jublade varje gång de gjorde mål... så kan det vara, Warberg vann stort. I söndags höll jag på AIK... så är det när man håller koll på tabellen. Resultaten då gick inte min väg... Västerås vann över AIK.
Kimmo klev visst av mot TT, hopparknät som han skrev om i sin innebandyblogg....eller något annat tråkigt?

Angående Sirius, de skall verkligen inte skämmas för det de presterat den här säsongen, de är årets rookie. Andra året i högsta serien är jobbigast sägs det.. det har City fått känna på... och än är inget klart.
Jag läste krönikan jag skrev förra året på Warbergs hemsida .
... jag läste den efter derbyt, då Dalen käkade upp City. Det gjorde nästan ont att läsa... förra säsongen den här tiden kallade jag City för årets rookie. Hyllade Cityhjärtat... just efter derbyt kändes det som City var långt borta från det... Nu är det till att kämpa till sista blodsdroppen.

Mycket Warberg idag... jag läste om Peter Sjögrens åsikt om Egebrants avstängning. vad jobbar Sjögren med? Är han diplomat? Jag tror att många är så trött på denna historia att man hellre pratar om något annat... jag med.
Att IKSU skänker pengar till Haiti till exempel, bra där. Imorgon är det fredag och derby mellan IKSU och Dalen. After work eller derby? Det är frågan...

Blogg.se strular idag... statistiken funkar inte, jag tittade vid lunch... 67 besökare.. Var har alla läsare tagit vägen tänkte jag. Jo, jag tittar alltid hur många som besökt min blogg.. så barnslig är jag. Nu ser det ut som på minityrbilden bredvid, den visar noll besökare idag. Vad kul att ha en innebandyblogg som ingen läser? *ler*.     
... Limmet säger att han har börjat blogga... ordningen är återställd.
Massor med skrällar nu... men Caperiotäby tog hem bortamatchen mot Järfälla igår. Vad har hänt med deras hemsida? Jag läser gärna där, men så är jag en som bryr mig... Vad händer just nu i Caperiotäby?
Till sist, jag skickar en tacksam tanke till de kloka människor jag pratat innebandy (och blogg) med i veckan... TUR att det finns sådana som er.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Klister

Jasså, du blev förvånad? Det var väl trevligt att man kunde överaska dig lite.



Skönt att höra att Limmet är tillbaka. Honom har jag saknat. Man skulle ju kunna kalla honom min bloggpappa...



Sova lite?

2010-01-29 @ 00:20:46
URL: http://www.sellessal.se

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg