->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Tagga ner FCH och de som bloggar i sömnen

2010-11-11 @ 23:58:01
Blir lite orolig inför söndagens möte mellan Umeå City och  FC Helsingborg. Kapten Magnus Anderberg i sin innebandyblogg eldar upp sig själv med att fokusera på CITY... något som taggar... för den som just fått se sitt M-United spela oavgjort mot M-City. Har föreslagit kaptenen att göra som alla andra
-kalla Umeå City för bara Umeå. Vore synd om Skåne-lagget taggar till tack vare  prestige"förlust" i fotboll.
Risken är stor att FCH är rejält taggade, matchen mot AIK svider. En svår uppgift att ta sig an för laget som inte får kallas City *ler*. 
Håller tummarna för att det blir underhållning i Gammliahallen. Avstår från tips...

Tips finns att läsa i Anderbergs blogg... men då om VM, så-klart...
Har det någonsin funnits så mycket engagemang för landslaget? Det är bara att sträcka på sig alla ni som finns i och runt laget.

Credd till IBK Dalen... de jobbar på för att publiken skall komma (och komma tillbaka) till dam och herrmatcherna. Håller tummarna för att det ger resultat... bra där Dalen. Vilken match drar mest publik på lördag... 13.00 Dalen vs Endre eller 14.00 IKSU vs Djurgården . Vågar inte gissa.

Det finns folk som har lite att göra... tänker på Stefan Lindgren. Han har skaffat en innebandyblogg, eller rättare sagt har han skakat liv i Plastboll för att använda som blogg. Plastboll 2.0? Trodde att han redan hade ett späckat schema... med engagemang i flera lag och... Ja, bloggen räcker inte till för allt han håller på med. Kan man möjligen blogga i sömnen?

Vilket är mest "sant"? Du är bra och jag är bra, men vi tycker kanske olika. Eller... det är lite som med korv och lakrits, gott var för sig... men inte tillsammans.

Alla som vill får gråta ut i cyber.. om ni frågar mig. Sedan gäller det att fokusera på det VIKTIGASTE. Vad nu det är...

Nu hinner jag publicera det här inlägget innan Koppen är 40-plus... huuuuu, kan man bli så gammal? Låter inge kul ju.
Imorgon är det FRED-dag.

Peace
/Ingrid

Uppdaterar.
Om håller tyst... så håller man med, eller???? Om man är tyst för att man är rädd att förlora sina vänner. Vilken sorts människa är man egentligen då?
Men hallå Ingrid, ingen har bett dig att...
SITT NER, som Limmet skulle ha sagt. <3 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Underhållning hos Engström plus din kommentar. Taack

På en öde ö, cap-ello bult o ingrid. skulle va nice.

2010-11-12 @ 01:22:24
Postat av: Magnus

Bra att någon tycker till. Taskig kommentar av Rune må jag säga.

2010-11-12 @ 17:31:10
Postat av: Ingrid

Till Magnus: Ingen fara för min del. Rune är Rune... gillar honom ÄVEN om vi tycker olika.



Till anonym: Bult är bra, Rune är bra.. och så jag då. Jodå, skulle säkert funka på en öde ö. Det skulle bli sjukt mkt plastprat skrattar

2010-11-12 @ 19:27:45
Postat av: Anonym

Hemskt vad Rune hetsade upp sig av dina (klockrena) kommentarer. Han verkar inte ta kritik så bra..

2010-11-12 @ 20:50:39
Postat av: Ingrid

Till anonym: Ingen gillar väl kritik. Sedan tycker inte jag att jag kritiserade, men ord är farliga... sändare och mottagare. Rune är bra!

2010-11-13 @ 16:37:38

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg