->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Tio tjejer, tio...

2010-11-22 @ 20:39:50
INNEBANDY. Vet inte vad han menar, men spelarna i KAIS Mora verkar förstå. TIO TJEJER TIO. Det hördes genom TV-rutan, ända till Umeå. Mr Roger Jonsson. Har man hört det förut? :)
 
Ikväll gjorde de mer än TIO. 13 mål mot 7 i matchen mellan Mora och Pixbo i TV. Stort grattis! Receptet för segern? Gå ner på folk. Jag fattar inte varför man i någon match startar på fler än två backpar. (coach Ingrid har talat *l*)

Även om Pixbo har satsat hårt på träning verkade Mora orka mer. Idag var det Moras dag. I alla fall i två perioder. I inledningen av matchen pekade det på vinst för hemmalaget.

Vilka lag de ställer upp med. Sa jag inte innan säsongen att Therese Karlsson, Mora kommer att göra många poäng. Vinna ligan?  
Borde inte nämna några spelare... så många gjorde skillnad idag. Hade längtat efter att se T Eriksson, Mora... och hon gav avtryck. Johanna Dahlin, Pixbo... grym...  både på banan och i TV. Tio av tio till henne. 

I expertstudion var det engergi... imponerad att man kan låta så säker som Conny gör. Det gör liksom inget att han säger fel. Om man pratar fort och ler hela tiden så...

Underhållning av klass i TV ikväll... av båda laget. tack för det. Tio tjejer tio som coach Jonsson skulle ha sagt. Vad nu det betyter.

Tack för en bra match, alla.  

Nu tillbaka till TV:n. Pixbo vs FC Helsingborg. Santu Manner... gör just 0-1. Ingen större underhållning men dock innebandy i TV, i like.

Tio tjejer TIO. *skriker*
 /Ingrid

Intervju med tio tjejer tio-mannen på KAIS Moras hemsida. 

Till M:  ja, ja... men det var inte domarna som avgjorde!

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Tio Tjejer Tio!

Roger skriker det när motståndarna har frislag. Han vill att dom ska följa sin markering man-man i 10 sek :)

2010-11-25 @ 17:14:34
Postat av: Ingrid

Hm, jag tycker han hojtar de där orden lite nu och då. Skall fånga honom och fråga vid tillfälle:)

2010-11-25 @ 17:48:38

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg