->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

11 poäng... och dags att lägga ner Internet

2010-10-18 @ 17:23:13
Umeå tar 3 + 2 + 3 + 3 = 11 poäng i helgen om man ser till elit (elit = högsta serien). Det är bara att passa på att njuta av att fyra av fyra lag ligger mycket bra till i tabellen. Ibland är siffror roliga... Gratis Umeå. Grattis Dalens damer som ångar på, kammar hem den ena segern efter den andra.  Grattis IKSU som visade att de kan vända och vinna. Grattis Dalens herrar, vinsten över Pixbo 2.0... *vågen*. 

Även Umeå City tog poäng borta... mot Falun till på köpet. STORT! ...det trodde jag inte, förlåt.
Hörde efter City vs Linköping, med en visst mått av irritation: "Falun ska få det jobbigt på söndag"...  Och City slet också enligt Andreas Lundmark. Citat DT: Man måste vara beredd att slita, det var Umeå och de slet verkligen för segern men det gjorde inte vi.

Stort också... om än inte för Umeå att Endre  tog historisk poäng på bortaplan mot IKSU i lördags. Lite synd att Mika Packalén inte fick vara med om det... Vinna i Umeå mot IKSU låg högt uppe på önskelistan... Förutsättningarna har förbättrats också, truppen är den bästa de haft (?). Nu tror jag inte att Endre kan räkna med att vinna mot SM-tvåan här i Umeå i nästa möte. IKSU kommer att fortsätta vara snåla...

Linköping... vinst mot Storvreta. kan inte säga att jag trodde på vinst, men som jag skrev efter att ha sett dem spela. De kommer att göra det svårt för mer än ett lag. Grattis! Det blir onekligen en spännande TV-match nästa vecka... Falun vs Storvreta, hej och hå.

Har inte sett en enda innebandymatch i helgen, därmot har jag sett Kung Fu Panda två gånger. Var på väg till Gammliahallen igår men så kom viktigare saker emellan... Vissa val är enkla.
Får nöja mig med soffinnebandy, ikväll... 20 ggr pengarna på Mora. Nä, spelar inte på det men det var iaf "roliga" odds.

Min "drömfemman" går så där... fattade inte att AIK redan spelat omgång fem. *suck*   


ORD & SÅNT. Ogillar verkligen ord som facebook rape. Fatta att ordet "rape" plötsligt är ett nöje... på nätet. Ja, jag vet... det är inte så allvarligt, bara ett ord för att "låna" någons användare och kasta ihop lite bokstäver. Oj, vad gammal jag känner mig... Sluta dampa... Hm. Finns verkligen en massa ord som inte är ok för mig men som används flitigt av bland annat mina kidz. "Det är bara sånt man säger"...  

Var och lyssnade på en ett föredrag om ungdomars språk och vanor i cyber. Många skrämmande exempel togs upp. Det pratades om mobbning, diskriminering och kränkande behandling... Så lätt på Internet.. 
Försökte prata om föreläsningen när jag kom hem, kan inte säga att töntmammans försök till kommunikation i ämnet gav särskilt mycket. Men...  blev glad över "sånt snackar vi om i skolan".  
SO har aldrig varit så viktigt som idag.. ämnet livskunskap. Borde bli obligatoriskt

Men kan man verkligen utbilda i empati, etik och moral...Hur undervisar man i självkännedom, lika-olika och allt de andra som går in under ämnet livskunskap.
Är glad att jag gick på föreläsningen... även om jag kände mig uppgiven... Hade det inte varit bättre om Internet verkligen bara varit... en fluga. *L*

Tack för program som Elvis i Glada Huddik...

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg