->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Jobbigt i Umeå eller så...

2010-10-01 @ 13:06:39
I Umeå är det ingen brist på innebandy, får se om vi kan gå på en match i i helgen. Går det att få in i schemat? En av av tonisarna har cup också.  
Vilken match i så fall? Nykomlingarna Örebro (mot Dalen dam)... Mika Packaléns Visby (mot Sandåkern i Allsvenskan). Hoppas att det är roligare väder i helgen än det är idag, att Umeå visar sig från en vacker sidan. Idag är det grått. Enda fördelen är att det inte är så kallt som tidigare i veckan... klart=kallt på hösten. 

INNEBANDY. Grattar IBK Dalen till tre pinnar mot IKSU. Jag minns när det blev oavgjort (Dalen vann i sudden)mellan de båda lagen i Sky Com. Har Dalen vunnit över IKSU i serien tidigare? *funderar*. Derbyn är derbyn...  (Uppdaterar 20.04. Dalen vann faktiskt den matchen med 5-2, jag var faktiskt där och ändå så minns jag fel, sorry. Tack för feedback!)

Själv var jag på förädramöte, ett av fem på två veckor. Det är bra att jag slipper vara  "göralös". Skolan, barnens idrotter och... man har aldrig tråkigt.

SCHEMA. Dalens damer har rena rama slutspels-schemat... spelarna lär gilla det. Blir det ett jätteglapp sedan? IKSU har också ett tufft schema, snart Europacupen va? De har ingen fungerade hemsida... (Välkommen åter-hälsning, sedan i typ juni) Men Storvreta skall i väg på denna cup. Hur många matcher orkar man spela på en och samma vecka. Kan bli åtta tuffa på 14 dagar för Vreta, eller?  

STATISTIK. Täbys damer skrev historia förra helgen, tog poäng mot Falun... efter sex raka av Falun. Lite fest i Täby IS?
 
TV-MATCH. På måndag kommer just Falun hit, matchtiden 17.30 är lite knepig. Middag och jobb osv. Hoppas ändå folk beger sig till hallen, och att TV4-sport filmar den del av läkataren där det sitter folk. Det är kul att elitserien visas, hinner jag inte till hallen blir det middag framför TV:n. Sedan Gammliahallen: Dalen vs Umeå City, för er som inte kan vara på plats. Två TV-matcher samma dag... boka av måndagskvällen.

FALUN. Välkommen tillbaka Camilla Granelid.  Gillar mycket hennes ord: "Just nu vill jag bara hjälpa till, så mycket betyder klubben för mig" (Citat Falu Kuriren). Det är kärlek.  
Någon som känt "Kastrullen" på pulsen är Nordström under temat "Innebandylegender" Hon var #25 av... ja, hur många legender kommer han att presentera? Läser alltid Nordström!
Välkommen till Umeå på måndag Falun. Dags för TV-debut för Emelie Björklund... TV-debut i sitt livs fjärde elitseriematch. Stort!

Veckans citat: "Jag vill ha middag till frukost" (Ägg och bacon)

DERBY. Fredags-innebandy... hade varit en kul TV-match, Sirius vs Storvreta.
Hade utmanat en ib-person till en drömfemman (länk till vänster)  i omgång tre. Det blev någon missuppfattning och jag får hoppas på min egen... Kvällens derby kan bli målrikt, men till exempel Mika Kohonen var för dyr att "köpa" för mig. Unt.se undrar om det är Hannes Öhman eller Johan Eriksson, den yngre som avgör matchen.

JOBBIGT?. Fredag igen, var tar arbetsveckan tog vägen? Jag hör inte till en av dem som redan på måndag längtar till fredag. Jag gillar mitt jobb och mina kollegor, men visst... helgerna är höjdpunkterna. Förstår inte hur man orkar komma tillbaka från semestern och sucka över hur länge det är till nästa sommar, eller till en längre ledighet. Tänk att se resten av året som ett nödvändigt ont, måndag till fredag som en plåga. Nog finns det de som har anledning men...  i många fall är det bara jargong. Och ingen positiv sådan.

Ja, det vet en lunchblogg... det är verkligen många spännande matcher i helgen. Ge er i väg till hallarna:)
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg