->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy, skyhög underhållning i rasande tempo

2011-04-14 @ 18:49:05

Allstå... läste en minikrönika/blogg eller något i den stilen på Hela Hälsinglands webbsida. Journalisten Peter Axman skriver att han blivit frälst. Ja, innebandyfrälst... Detta efter att ha hört till skaran sportjournalister som rynkat på näsan åt innebandy. Axman skriver om sin kår en del av den källar han "värdekonservativa sportjournalister" som cyniskt "ifrågasatte värdet i en sport där en liten plastboll for runt som en flipperkula". Erkännande och avbön... (Axmans egna ord)  
"Vi hade fel. Det vill jag hävda efter några år med TV4-sportens sändningar från Superligan, där jag särskilt noga följt en trio Alftaexporter i IBF Falun. Här finns både spelsystem och stora profiler. Rentav frälst blev jag under några slutspelsmatcher på plats i Faluns fräna hemmarena. Några av årets roligaste bevakningar, med ett skyhögt underhållningsvärde i ett rasande tempo".
Sedan avslutar han med ord om att han skall se innebandyfinalen på TV.

Se där, härlig läsning. Kunde inte låta bli att dela med mig av detta... Det skrivs så mycket negativt om vår sport, och numera är det märkligt nog folk i de "egna leden" som är mest negativa (?). Var finns hyllningarna till sporten? Dags att sprida lite INNEBANDY och vi vet ju egentligen att innebandy är just  "skyhög underhållningsvärde i ett rasande tempo" och vi ÄLSKAR DET.

Kalle Brännberg på "Innebandyplaneten" efterfrågar "Lika som bär". Jag säger Elin Rhöös och Ina Rhöös och tar därmed hem tävlingen:). Eller hur?. Tar gärna en innebandyklubba som pris, en med bubbla till en vän som fortfarande spelar med en klubba från 90-talet. Han fyller år i maj. Skickar du den Kalle? (Behöver ju inga finalbiljetter).
 
Hjälp! Det är för fint väder i norr... blir svårt att pimpla på isen även i norrlands inland under påsken. Bäst att åka upp tidigt på lovet... Pimpla och påsk hör ihop. 

Detta var dagens andra inlägg... Läs gärna: "omklädningsrummen i Malmö Arena och Årets spelare" Och igår om Niklas Jihdes inslag om SM-finalen.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Fasth

Kloka ord. Men vi lever i gnällspikarnas förlovade land.

2011-04-14 @ 23:55:57
Postat av: Håkan

Hörde att du inte är på plats på finalen. Men Ingrid, det hör ju till att du är där. Du kommer att saknas massor. Jag som har en present till dig. Kram

2011-04-15 @ 11:39:44

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg