->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Dagens skräll 52-15 i skott och Holmgrens straff

2011-01-08 @ 22:29:02
INNEBANDY.
City förlorade mot Sirius, i god Cityanda bjuder man på några "dippminuter" då Sirius gjorde tre mål på sex minuter. En match är 60 minuter... 9-5 fördel Sirius.
Många pratar om Holmgrens straff... citat unt.se:  "Thomas Holmgren fintade bort Karlsson och lade bollen i det öppna målet"
Här kommer två bilder som Annette Bohlin tagit. Tack för lånet!

en till

Hon hade en bra dag, Mikaela Malgerud, målvakten i Karlstad. Laget från Värmland tog en skrällseger mot Rönnby. Skotten skrevs till 52-15 fördel Rönnby. Vilken räddningsprocent blir det?... 3 insläppta på 52 skott. Någon sa "Hon måste ha gjort sitt livs match"... Tänk att vinna mot Rönnby. Karlstad hade bara tre poäng innan den här omgången (omgång 14). 12 förluster alltså.
Läs om Rönnbys frustration i vlt.se... det hade varit grymt intressant att höra mer om den där matchen. Oj, nu faller jag i fällan. Skriver om Rönnbys förlust och inte om Karlstads seger. Lätt hänt.
Noterbart är att det inte är många veckor sedan de möttes i match ett, då blev det förlust med 1-8. Efteråt sågades laget i Värmlands folkblad. Hittar inget om dagens skräll, man jag kanske är dålig på att leta.

Nu är det jämt i botten av tabellen, Ö-vik och Karlstad har lika många poäng.

Sara Kristofferson hade också en bra dag, i matchen mot Pixbo höll hon sig framme. Eller vad sägs om tre assist och ett mål. Matchen vanns av Mora med 9-4, men det var målmässigt jämt fram till tredje perioden. Nu har Mora 2-0 i matcher mot Pixbo... Vem vet, de kanske får chansen att mötas i slutspelet? Mycket talar för att de båda lagen har ett och annat att säga till om där...
Nästa helg får jag chansen att se Mora här i Umeå, ser fram emot detta. Det finns mer än en sevärd spelare! Och så det där "tio tjejer tio" som deras coach upprepar med engagerad stämma under matcherna.

Dalen trummar på, 4-2 mot Huddinge. Länk till vf.  Fråga är vad de kan åstadkomma imorgon mot Djurgården. Gissar att DIF är grymt revanschsugna efter förlusten mot Dalen i första mötet. Jag hade gärna sett returmötet.
Båda lagen har med sig en vinst från idag...  Hoppas få rapport från hallen imorgon. Mobilen brukar gå varm:)

Falun tog en viktig seger mot Lockerud, Länk till Dalarnas tidning. Alla pratar om att de har så svag trupp. Men skall man vara rättvis är Faluns trupp starkare i år än 2009/10. Ja, ni läste rätt.  De måste bara förstå det själva, tro på den trupp de har trots att Kristoffersson lämnat.

Täby vs Endre.

Endre tog tre poäng mot Täby. Läs vad gt.se skriver om matchen där Sabine Berner hyllas.  Här kommer ännu en bild från matchen. Bilderna är som vanligt tagna av Kenneth Strignérus och fler ses på Pixbox.

Imorgon blir det Dalen vs Helsingborg... äntligen frisk!!! Detta var dagens andra inlägg på bloggen... läs den förra här: LÄNK.

Ta det lungt i trafiken! Umeå City tog visst bilen/bilarna till Uppsala.
Från en innebandyblogg nära dig: Take care!